Joi,
25.07.2024
Innorat
Acum
20°C

Dacia despre închiderea Văii Oltului: Am aflat odată cu toată lumea, nu am fost consultaţi. Vom avea 600 de camioane pe săptămână afectate

Dacia despre închiderea Văii Oltului: Am aflat odată cu toată lumea, nu am fost consultaţi. Vom avea 600 de camioane pe săptămână afectate

Mihai Bordeanu, managing director, Dacia Brand South Eastern Europe & Country Head România, a detaliat pentru Ziarul Financiar implicațiile economice ale închiderii Văii Oltului și ce pierderi suferă Dacia.

Conform acestuia, producătorul român de automobile are pierderi săptămânale de 50.000 de euro, fiind afectate peste 600 de camioane cu mașini.

“Noi, Dacia, am aflat despre aceste lucrări odată cu toată lumea, nu am fost consultaţi cu privire la perioadă. Vom avea 600 de camioane pe săptămână afectate care circulă pe Valea Oltului alături de alte 150 care vor întârzia din cauza lucrărilor la podul de la Giurgiu.

Impactul financiar, pe lângă cel legat de combustibil pentru că sunt două ore în plus, ajunge la o primă estimare la 50.000 de euro pe săptămână.

Singurul lucru bun este că în august uzina intră în remont. Şi uzina Ford Otosan este afectată, ca de altfel întreaga industrie auto din România”, a declarat Mihai Bordeanu, citat de ZF.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4563

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Papa di Gio

Acum 2 săptămâni

Eu în locul vostru,ca producători de automobile, mi aș lua catrafusele și aș pleca în altă țară...ex.Ungaria,no și atunci să vedem reacția,,otorităților",capete pătrate,capete de fontă,cozi de topor etc...deoarece niște capete luminate nu judecă în halul acesta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus