Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Concert DOMINO, marti seara, in Oldies Pub

DOMINO concertează marți seară în Oldies Pub - Centru, începând cu ora 21:00. Este primul concert al trupei la care publicul sibian are acces, după ce la începutul anului au reprezentat Sibiul la Târgul de Turism de la Viena și la sfârșitul lunii februarie au avut lansarea oficială în cadrul unui eveniment cu ușile închise.

Succesul înregistrat la scurt timp de la lansare se datorează unui stil original cu care cei trei membri ai trupei, Romulus Cipariu, Sebastian Marcovici și Valentin Oancea, reorchestrează piesele, trecând cu ușurință prin folclorul românesc și ajungând la piesele celor de la Pink Floyd, Depeche Mode, Queens of the Stone Age, Muse și alții. În total, în repertoriu au peste 30 de melodii care îi reprezintă.

“Fiecare ascultăm cam altceva și am cântat alte genuri muzicale înainte. Asta e ideea de bază, să găsim un punct în care să reușim să le combinăm, dar să și sune bine, să ne placă nouă în primul rând. Din acest motiv nu cred că are nu nume ceea ce cântăm noi, dar ne bucurăm că am creeat altceva, un alt stil” a declarat Sebastian Marcovici, basistul trupei.

Cei trei sibieni au reușit să găsească acel punct comun și acea notă personală pe care o imprimă fiecarei piese prelucrate. În cadrul concertului de aproximativ 90 de minute de marți seară, publicul va asculta Feeling good – Muse, Ciocârlia, Come toghether – Beatles, Salcâmii și Dorul – Tudor Gheorghe, Are you gonna be my girl –Jet și multe alte piese interpretate în versiunea DOMINO.

Accesul la concert se va face pe baza unui bilet valabil ce poate fi achiziționat doar în seara evenimentului, la intrarea în Oldies Pub (B-dul Nicolae Bălcescu nr.13). Prețul este de 15 RON. Accesul publicului se va face de la ora 20:00. Concertul va începe la ora 21:00. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus