Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Animal Life educă micuții din clasele primare

Animal Life educă micuții din clasele primare

De trei ani de zile, Asociația pentru Protecția Animalelor și Naturii „Animal Life” desfășoară în parteneriat cu Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Comunitară, un proiect de educație ce a pornit din grădinițe iar acum a ajuns la copiii din clasele primare. „Piticii de azi, voinicii de mâine” își dorește ca cei mici să primească educație teoretică și practică în protejarea mediului în care trăim. În acest sens, elevii sibieni au primit broșuri cu sfaturi practice iar educatorii și învățătorii un îndrumar prin care să poată desfășura cu cei mici lecții ce au ca punct central natura, animalele și cum poate fi protejat mediul înconjurător. Copiii au participat, apoi, la diferite activități în natură, au făcut excursii la Centrul Ecvestru sau în Grădina Zoologică dar și în parcurile din oraș iar profesorii au participat și ei la „cursuri” sub îndrumarea coordonatorilor proiectului Animal Life. „Intenția noastră este de a oferi copiilor sfaturi practice în relaționarea cu animalele, în protejarea mediului înconjurător dar, în același timp, prin materialele pe care le-am editat ne dorim ca în aceeași măsură să ajungem și la părinți pentru a asigura continuitatea acestei educații, la școală precum și acasă”, spune Andreea Roseti, vicepreședinte al asociației Animal Life. Aproximativ 200 de copii și cadre didactice au participat la ediția din acest an a proiectului „Piticii de azi, voinicii de mâine”.

koko2.5 1.2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Silviu

Acum 5 ani

Felicitari! Doar asa avem sansa sa vindecam un neam bolnav de cruzime si indiferenta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus