Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

E oficial: Wizz Air anunta maine cursele Sibiu – Londra

După cum anunța Turnul Sfatului în urmă cu două zile, prima companie low-cost ce va beneficia de ajutoare de stat pentru deschiderea de noi rute de la Sibiu este Wizz Air. Detalii despre cursele Sibiu – Londra urmează a fi prezentate mâine, când reprezentanții Consiliului Județean, cei ai Aeroportului și ai companiei de zbor vor susține o conferință comună. Din partea Wizz Air este așteptat György Abrán, Chief Commercial Officer. Tot în cadrul conferinței programată joi la prânz, urmează a fi prezentat și noul director general al Aeroportului Internațional Sibiu, Marius Gîrdea.

Potrivit informațiilor inițiale prezentate de Turnul Sfatului, cursele Wizz Air de la Sibiu vor avea destinația Luton (aeroport din apropierea Londrei) de două ori pe săptămână, începând din iunie, iar contractul prevede curse regulate pe o perioadă de zece ani.

Citește și Surse: Wizz Air a semnat contractul cu Aeroportul Sibiu pe zece ani. Cursele merg către Londra

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

20 comentarii

vasiladi

Acum 10 ani

IN SFIRSIT! SINT SI ALTE FIRME CARE AR PUTEA VENI!UITATI-VA PE SITE LA AERPO. CRAIOVA,CIT CURSE SI UNDE LE AU!ACOLO SE POATE AICI.... pE CIND MADRID,PARIS,ROMA,MILANO,BRUXELES?
Raspunde

Culae

Acum 10 ani

Dortmund!
Raspunde

B

Acum 10 ani

Super! Felicitari influentei imediate a d-lui Iohannis la Bucuresti!
Raspunde

vasiladi

Acum 10 ani

pt@2 Culae si dortmund ca doar nu or fi mai multi sasi in craiova decit la sibiu
Raspunde

x

Acum 10 ani

Nu Dortmund... un aeroport fara valoare! Un Dusseldorf este mai benefic!
Raspunde

xxx

Acum 10 ani

Cu ce a influentat sasul??? Vb in necunostiinta de cauza!
Raspunde

anne

Acum 10 ani

Sibiu -Munchen ! este nevoie
Raspunde

@Anne

Acum 10 ani

Pe ruta Sibiu-Munchen este deja Tarom si Lufthansa.
Raspunde

kymu

Acum 10 ani

Sibiu - Dortmund pe cand ???
Raspunde

eu

Acum 10 ani

Voi fii primul calator in aceasta cursa!Abia astept! :)
Raspunde

@10

Acum 10 ani

Si ultimul sper! Ma intreb cine o sa mai spele parbrize la semafor in sighi?
Raspunde

un sibian

Acum 10 ani

pentru inceput e bine,sper sa nu se opreasca aici....
Raspunde

Alex

Acum 10 ani

Dortmund
Raspunde

rodica

Acum 10 ani

super ,astept curse SIBIU-ROMA,
Raspunde

Barbu Romeo

Acum 10 ani

Dorim curse low-cost Sibiu-Honolulu si Sibiu-Titicaca
Raspunde

fara nume

Acum 10 ani

ba va dau eu un traseu care este foarte viabil pentru toata zona de sud a ,transilvaniei si nu numai ,SIBIU -MADRID ,SIBIU -ROMA ,SIBIU -BARSELONA ETC ,s-a vedeti rentabilitate de suta la suta ,in aceste tari sunt cel putin 2 000 000 de conationali ,far nu stiu de ce nu insista pe aceste rute ,nu vrea sa-si concureze prieteni ,era vorba din 2012 ca se reiau cursele spre aceste destinati ,intre timp suntem nevoiti s-a ne ducem in lanu de porumb de la tg mures s-au la sls de la cluj -napoca total imoropiu din cauza pozitiei intre 2 dealuri ,ba aici nu se ia dupa valoare ci dupa cit are uni clanta mai mare si in functie de ce relati au la guverne
Raspunde

sibian

Acum 10 ani

16 corect !!! CLJ improrpiu intr 2 dealuri ..dar se pare ca totusi functioneaza .., TGM la fel nu e intre dealuri dar la cit e de mic se misca destule aeronave.!Sa speram ca vor venii mai multe comapani cu mai multe directi de zbor.Dar neaparat coargo trebuie sa fie .Cargo la greu aci trebuie facut cit mai urgent !
Raspunde

fofelzan

Acum 10 ani

Pe cand Sibiu-Fofeldea?
Raspunde

angela

Acum 10 ani

in sfarsit cineva s-a gandit si la noi sibienii,care calatorim la londra ,sa nu ne mai puna pe drumuri,prin toate aeropoartele altor orase!nu stim cui trebuie sa-i multumim ,dar merita felicitari!!!
Raspunde

Ioan

Acum 9 ani

Sunt sigur că cei din Alba vor schimba aeroportul și vor veni la Sibiu... mult mai aproape și ușor de ajuns decât celelalte aeroporturi! Felicitări!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus