Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

PD-L acuza Turnul Sfatului de "practici care sa puna in lumina defavorabila actuala guvernare"

Conducerea organizației județene a PD-L Sibiu a emis un comunicat de presă în care susține că unele din articolele publicate de Turnul Sfatului sub semnătura lui Traian Deleanu sunt atacuri ”interesate”, care nu au un alt scop decât defăimarea actualei guvernări.
Comunicatul emis de Biroul de presă al PD-L Sibiu consideră că cel puțin o parte din jurnaliștii Turnul Sfatului lucrează ”cu încăpățânare în defavoarea sibienilor”.
Redăm mai jos, intregral, comunicatul de presă emis de PD-L Sibiu.

„TURNUL SFATULUI” DEZINFORMEAZĂ

Cu articolele şi „A dispărut şeful centurii ocolitoare”, constatăm că „Turnul Sfatului” (25/26.04.2010), prin autorul articolelor, Traian Deleanu, nu ratează ocazia de a transforma două subiecte de presă în noi atacuri la adresa PDL. Traian Deleanu crede că-şi face datoria în serviciul public, în fapt el exagerează, de dragul senzaţionalului, şi dezinformează, din interese străine de cele ale opiniei publice.  Este greu de crezut că unul din fondatorii publicaţiei, al cărui nume trimite la buna – credinţă necesară oricărui demers public, poate lucra cu atâta încăpăţânare în defavoarea sibienilor. Dacă „afacerea PDL la Biertan” este trasă din context, fără relevanţă pentru subiectul pus în discuţie, dar mai ales fără dovezi şi argumente incriminatorii, „dispariţia şefului centurii ocolitoare” este o înşelătorie gazetărească doar, doar mai cade o picătură chinezească pe susţinerea electorală a PDL – ştiind că avansul important pe care l-au luat lucrările centurii ocolitoare s-a produs după ce PDL a ajuns la guvernare.
Facem public aceste precizări, nu pentru că am dori „salvarea” PDL de „atacurile” lui Traian Deleanu, ci pentru a atrage atenţia sibienilor asupra unor practici gazetăreşti lipsite de profesionalism şi simţ civic. În realitate, asemenea practici urmăresc doar să pună într-o lumină defavorabilă actuala guvernare, dar şi eforturile PDL, în plan local, în rezolvarea problemelor ce ţin de administraţia publică şi interesele sibienilor. În acest sens, PDL Sibiu doreşte ca Instituţia Prefectului să urmărească îndeaproape evoluţia situaţiei de la Biertan, şi altele asemănătoare din unele localităţi ale judeţului. În ce priveşte centura ocolitoare, suntem convinşi că intervenţiile Instituţiei Prefectului în timpul derulării lucrărilor îşi vor arăta efectele prin finalizarea acestora, conform termenelor anunţate de factorii responsabili de realizarea lor.



Citiți și articolele la care face referire conducerea PD-L în comunicatul de presă:

Bercea Mondialu a dat bani cu împrumut pentru ”afacerea PD-L la Biertan”




A dispărut şeful centurii ocolitoare




 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

30 comentarii

lore

Acum 13 ani

e cam pe fata ce face deleanu...de ceva timp se observa o tenta de opzitie in atitudinea lui...din cate stiu presa trebuie sa fie impartiala dar vad influente rosii in articolele lui...
Raspunde

dana

Acum 13 ani

e cam pe fata ce vrea pdl-ul...sa aiba presa aservita si sa nu scrie nimeni de rau despre ei...asa i-a invatat marinarul...
Raspunde

@ lore

Acum 13 ani

Vad ca esti comentatorul de serviciu al PDL.Ma apuca scarba vazand cat sunteti de prosti,puneti mana pe gramatica si lasati pupincurismele.
Raspunde

eradicarea pd-stilor. noul sport national

Acum 13 ani

ei vor sa aiba totul sub control. ar trebui sa treaca in ilegalitate acest partid al nulitatilor absolute fara de cusur.
Raspunde

pt. lore

Acum 13 ani

Ai dreptate, presa ar trebui sa fie impartiala,intr-o tara normala. Dar cand aici ,borfasi pdl-isti ,si nu numai,zburda-n voie si fura ca-n codru ,ce ai vrea ,ca presa sa taca? D-le Deleanu, daca sunteti un ziarist corect si aveti curaj ,ar trebui puricat putin "istoricul" acelui borfas notoriu al Pdl,Braune Stefan. Asa ca Iore,nu stiu cine te sponsorizeaza dar nu mai incerca sa iei apararea unor excroci.
Raspunde

pt 1

Acum 13 ani

putori, im mod deosebit eroul de cacat ariton, nulitatea de stirbet, ca sa nu mai vorbesc de miloaga turcan & , cat de curand va ia dracul. nu a-ti facut nimic, a-ti pus doar mana pe deconcentrate. directori de cacat, sa vi se usuce gurile, sa paralizati, sa va fie rusine.
Raspunde

x

Acum 13 ani

prin urmare, articolele critice si pozitiile contrare"liniei portocalii"sunt permise atunci cand sunt folosite de "putere"....atunci insa cand altii indraznesc sa faca la fel[ desi e cam greu] intervin "sanctiuni specifice"...nu mai mergem la posturile de televiziune,"boicotam"ziare si ziaristi,etc....Transparenta manevra si descalificanta ! Le-as sugera pd-listilor sa-si vada de mizeriile plecate din ograda proprie,alde bucur- pt ca ,genul de "comunicate/luari de pozitie nu mai impresioneaza pe nimeni
Raspunde

x

Acum 13 ani

P.S nici o 'practica" nu ar putea pune in lumina proasta acuala guvernare...........o fac singuri,cu succes,prin reprezentantii alesi pe spranceana
Raspunde

gigica

Acum 13 ani

bah baiatule, deja dai pe fata tehnica ta de opozitie .... sa iti fie rusine ca erai baiat bun, pacat ca te strica altii si dezinformezi lumea , poate din prostii de genu ajungi sa nu mai ai credibilitate si te pierzi de tot.
Raspunde

cititorul

Acum 13 ani

Eu propun ca toti cei care nu sunt de acord cu ce(nu)fac sau povestesc(aicea sunt specialisti) cei de la PDL sa fie arsi de vii in Piata Mare! Numai si numai asa ne invatam odata minte sa ne urmam fara murmur si sovaire partidul stat si pe conducatorul iubit!
Raspunde

lore

Acum 13 ani

nu sunt pdlista sunt un simplu cetatean care isi spune parerea si observ tenta comunista in aceste comentarii si o incercare de a ma cenzura,din aceste comentarii se observa cine este comentatorul de servici...din cate observ nimic oncret in comentariile de mai sus, doar injurii pt ca atat pot asa sunteti facuti...eu poate sunt analfabeta dar nu sunt nesimtita...
Raspunde

pt lore

Acum 13 ani

lore...ai schimbat calculatorul? sau esti "alta" lore? ai grija la IP :)
Raspunde

Nici nu ma mir

Acum 13 ani

In ultima vreme presa e impartita in funcţie de cate partide importante sunt . Nu sunt de acord ca acei care se pretind jurnalisti să dezinformeze cititorii. De aceea eu cand sunt interesat de un subiect citesc din mai multe surse. Nu stiu cine are de pierdut mai mult: presa sau clasa politica. Eu zic ca amndoua. Insa imi pare rau ca presa ajuns sluga politicienilor sau marilor afaceristi. Din cauza unor unora fara coloana vertebrala presa isi pierde credibilitatea.
Raspunde

Si inca ceva

Acum 13 ani

Cand o sa fie nevoie de informatii reale, citittorii nu o sa mai stie ce trust de presa sa aleaga, pt ca aproape toate sunt colorate. Spuneţi-mi care ziar sau program Tv e neutru?
Raspunde

@ lore

Acum 13 ani

Vai,tu,cata inteligenta in capul tau,"observi tenta comunista",dar greselile tale nu le vezi,cat despre bunul simt,lasa-i pe altii sa vorbeasca.
Raspunde

bes

Acum 13 ani

Presa impartiala? Inca de la inceputurile sale presa a fost partinitoare unui interes sau altuia in functie de cine detinea ziarul/fituica respectiva. Nu o sa gasiti nici in Europa nici in SUA si nici in alta parte o presa impartiala. Fiecare isi alege in functie de preferinte ce ziare citeste, la ce posturi TV se uita iar pe restul le ignora.
Raspunde

pt bes

Acum 13 ani

Nivelul de educaţie al multor persoane lasa de dorit din moment ce se uita la programe tv gen OTV, sau altele. E adevarat ca fiecare isi alege ce citeste la ce se uita insa cum ramane cu cei care se imbogatesc pe spatele ignoranţilor? Presa adora spectacolul, tragicul, insa eu sincer m-am saturat de atata pesimism si exagerare a evenimentelor. Ar trebui sa existe un ecihilibru intre programele educaţionale si cele de show. Ar trebui să vedem si partea buna a lucrurilor pe care le face o persoana, partid, institutie indiferent daca e la putere sau nu.
Raspunde

michael

Acum 13 ani

ma ! daca tractoristii astia care sunt acuma la guvernare cu prostu' colectivului boc in isi duc mandatul pana la capat , atunci inseamna ca si eu voi trai pana in anul 3000 ! (sa ne fereasca sfantul ...)
Raspunde

lore

Acum 13 ani

ce importanta are de pe ce calculator scriu si cum scriu din punct de vedere gramatical???mesajul care am incercat sa il transmit era important...si in ceea ce priveste bunul simt cred ca am mai mult ca voi atata timp cat eu nu v-am jignit cu nimic si mai mult nu v-am injurat....O seara placuta!!!
Raspunde

Odo Smith

Acum 13 ani

Este incredibil ! Va rog sa ma lasati sa imi exprim si eu parerea pe acest articol. Primesc mesajul "Comentariul a fost refuzat pentru continut ilegal". N-am scris nimic ilegal si am totusi convingerea ca n-am ajuns atat de rau incat sa pun comentarii asemenea celor de 2 bani postate deja.
Raspunde

Odo Smith

Acum 13 ani

Sa mai incercam din nou ca poate acum ma lasati. Ziceam ca, Acest ziar (TS) este nesemnificativ in peisajul presei locale. Consider a fi un lucru extrem de normal ca orice om sau institutie sa detina dreptul constitutional de a emite un drept la replica in urma unor articole care prezinta anumite situatii grave si care pot avea consecinte in societate.
Raspunde

Odo Smith

Acum 13 ani

continuare... Nu sunt de acord cu inselarea sibienilor de catre aceasta pseudo-presa, care in final nu face decat sa sustina anumite interese politice si financiare. Tinand cont ca sunt neutru din punct de vedere politic, apreciez dreptul la replica emis de pdl ca fiind corect si in interesul cetateanului, care are nevoie de informatii corecte, complete si furnizate in timp util.
Raspunde

Odo Smith

Acum 13 ani

continuare... Este nevoie de instrumente de control si monitorizare a presei, deoarece multi ar putea intelege democratia ca un instrument de distrugere si inselare, sub umbrela unei simple dorinte de informare. E atat de simplu sa critici si pe atat de greu sa construiesti ceva util pentru toata lumea ... pentru toti cei care ma cunosc, sunt lucruri pe care le spun din experienta...
Raspunde

Odo Smith

Acum 13 ani

Va multumesc ca ati avut decenta sa ma lasati sa postez aceste randuri. Dupa cum se poate observa, mesajul nu are un caracter ilegal si nici n-am injurat pe nimeni. Ati ajuns la un nivel suburban si este extraordinar de pacat ca presa sibiana isi pierde pe zi ce trece credibilitatea de care se bucura acum ceva ani. Nu ne mai ramane decat noua, tinerilor si simplilor cetateni, sa cladim o noua structura, suficient de solida si credibila pentru ca Romania sa poata continua. De dragul vostru, al nostru si al tuturor celor de buna-credinta, va rog sa lasati interesele in urma si sa incercam sa facem ceva mai bun in sibiul asta !
Raspunde

Odo Smith

Acum 13 ani

Si ar mai fi ceva, dupa atat gargara pe care am debitat-o cu voiosia unei vacute care paste linistita pe coclauri: in timpul liber eu frec menta cu spor si postez pe forumuri , pe unde vad ca este gratis.
Raspunde

Smith

Acum 13 ani

Exact! Esti atat de redus incat nu ai putut intelege mai mult. Esti numa bun sa te angajezi la Turnul Sfatului. Vad ca savureaza fiecare comentariu de 2 bani, fara sa intervina. Balacareala placuta in continuare!
Raspunde

Odo

Acum 13 ani

Cineva este cu roiul de muste pe caciula (batic, basca sau sapca). Pentru ca urla ca dobitocul care calca a suta oara pe grebla! Fraiere, exista scripturi care incearca sa stopeze postari "nepotrivite", anume acelea care contin cuvinte triviale (multe in limba romana). Postarile tale contineau sigur un cuvant care exprima organul sexual masculin. De exemplu : manipu1are. Are in componenta pu1a, si prin urmare comentariul va fi respins. Deci, treci in banca, tu esti prost, tu poti sa te angajezi tu la TS sau vidanja, ca tot aia este tinere ratat!
Raspunde

Smith

Acum 13 ani

Stimate domn, scriptul dumneavoastra sau al celor care conduc acest nesemnificativ ziar, ar putea fi programat sa faca diferenta intre cuvantul "manipu1lare" si celalalt cuvant pe care probabil il folositi in mod curent in comunicarea verbala. Primul cuvant, spre deosebire de al doilea, apare scris in dictionarul roman. Poate nici dumneavoastra nu observati vreo diferenta intre cele doua, la fel ca scriptul pe care il invocati. Exista totusi posibilitatea sa ganditi la fel de limitat precum un banal script. Am vrut o discutie serioasa si a iesit pe dos. Bafta ! Tot inainte ca e bine ...
Raspunde

Sami

Acum 13 ani

Foarte bine ca se ia atitudine. N-am fost niciodata de acord cu calomnia asta mascata. Se dezinformeaza sistematic, nu doar de catre acest ziar. Exemplul cel mai recent este cu declaratiile de avere "secrete" unde presa rau-voitoare a spus ca se va secretiza continutul acestora, pe cand proiectul de lege spune ca se vor secretiza datele cu caracter personal ca numere de telefon, adresa si numere de inmatriculare etc. Si mai sunt muuuulte alte exemple unde ori nu a fost jurnalistul destul de inteligent sa inteleaga, ori a existat rea vointa.
Raspunde

Melee

Acum 13 ani

Ce discutie intre oameni care pricep si oameni care nu pricep. Cat despre articol si ziaristi : peste o sa gasim sugative si de pofticiosi de maro cu tenta verde!Inainte monser sa ne intoarcem in 88 , unde nu exista acest drept . Of , of , daca ar durea prostia!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus