Vineri,
24.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Red Bull la final

Au venit, au impresionat şi au plecat! Romaniacii de la Red Bull au terminat aventura începută pe Bd-ul Coposu, continuată în Carpaţi şi finalizată tot pe bulevard, pe o clădire în construcţie. Surpriza anul acesta a fost la Clasa Profi, cea mai grea, dar şi cea mai spectaculasă, câştigată de Andreas Lettenbichler. Favoriţii Chris Birch şi Cyril Despres s-au clasat pe locurile II, respectiv III. La Clasa Expert Single învingători au fost: Van Den Goorbergh, urmat de Mani Gyenes, podiumul fiind completat de Florian Dietrich. Expert Team nu a adus mari surprize, echipa Bodro Racing Czech formată din Cyprian Zdenek şi Martin Volny a reuşit să câştige cea mai valoroasă medalie. Locurile II şi III au revenit echipelor Enduro de Lux cu Joe Kirsch şi Jeff Kirsch la cârmă şi Team USA formată din Chris Demison şi Alexander Smith. Clasele Romaniacs au fost completate de Hobby cu următorii câştigători: Brazina Oldrich şi Lach Jaromir, Kohlmaier Peter şi Nesuta Peter, Heinze Stefan şi Rauch Knut. Românii au avut ghinion ediţia acesta. Romeo Duciu a reuşit doar un loc 13 la Expert Single. La Expert Team Romeo Duncă cu Vulliet Francois au terminat imediat sub podium. Acelaşi loc l-au ocupat şi Paul Frăţilă împreună cu Călin Răducu însă la Hobby. Tot la aceiaşi clasă Dani Oţil şi Cristian Nagy au terminat pe 8, în timp ce Sorina Sandu şi Daniela Pexa au terminat abia pe locul 18.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

seby

Acum 14 ani

faina pagina,urez succes ziarului,si in special emiliei... Numa` bine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus