Miercuri,
03.06.2020
Innorat
Acum
17°C

Victorie in prima etapa pentru Vointa

21 August 2009 20:51

Primul meci, prima victorie pentru CSU Voinţa Sibiu. Proaspăta divizionară C, Voinţa s-a impus astăzi, pe propriul teren (Stadionul Municipal), cu 2-0 în faţa Unirii Ungheni. Câte un gol în fiecare repriză pentru Voinţa, un 11 metri ratat şi un gol anulat pentru fotbaliştii din Ungheni. Mureşenii nu au arătat cine ştie ce fotbal, iar sibienii au jucat atât cât a fost nevoie să învingă. Sibienii au avut la primul meci alături de ei o parte din galeria de la echipa de baschet CSU Sibiu, iar în tribună s-au aşezat peste 2.000 de spectatori. Voinţa a început tare şi şi-a creat câteva ocazii clare de gol, însă fotbaliştii au ratat în mai multe rânduri din poziţie singur cu portarul. Golul a picat în minutul 15, iar după numai două minute, mureşenii au primit o lovitură de la 11 metri. Oaspeţii au ratat, iar sibienii au încetinit jocul. în minutul 7 din a doua repriză, Alex Grădinar a înscris pentru 2-0, după ce portarul mureşenilor a scăpat în faţă o minge simplă. Mureşenii au înscris şi ei o dată, însă golul a fost anulat pentru offside.

Comentarii

7 comentarii

dany22jr

Acum 10 ani

ce savb si voi sibiu e cel mai frumos oras si pe plan sportiv cand era inter uni se jucau cu ea in nisip asta e CIDA VA E
Raspunde

ANTRENOR

Acum 10 ani

VOI SIBIENILOR TREBUIE SA TINETI CU DINAMO CA SINTETI CEI MAI SPECIALISTI IN CRESTEREA CAINILOR DE RASRA NU A CATELELOR
Raspunde

CE SA ZIC

Acum 10 ani

PARVULESCU UN SPECIALIST IN FOOTBAL SI CE MAI DORITI MAI SIBIENILOR
Raspunde

badea

Acum 10 ani

tineo marius tot ase ca NE VEDEM LA TINE LA SCOALA
Raspunde

ce sa mai zic

Acum 10 ani

marius baciu florin este cu tine
Raspunde

uni

Acum 10 ani

mai frati sibieni nu ne multumim de loc
Raspunde

Mihai

Acum 10 ani

"Proaspata divizionara C", cred ca vroiai sa scri "Proaspata promovata din divizia D".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus