Miercuri,
05.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Podium romanesc la Cupa Temerarul

Turneul Internaţional de Judo, Cupa Temerarului a adus pe podium trei echipe româneşti. Treapta a doua a fost ocupată de sibienii de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii care au reuşit această peformanţă după „lupte grele” cu alţi 183 de judoka din ţară şi din străinătate. Cu toate că sportivi de la Şoimii au urcat pe podium, directorul Clubului, Ioan Domnar a aflat din presă de performanţa micuţilor judoka „Nu am ştiu ce au făcut sportivii noştri, eu am fost la sală dar nu am stat până la final, mă bucur că au urcat pe podium, este un rezultat bun”, a declarat Domnar. A XVI-a ediţie a Cupei care a avut loc în zilele de 22-23 august la Sala Transilvania şi nu a numărat la start concurenţii din Ucraina şi Republica Moldova din cauză că aceştia nu au primit vizele pentru România. Treptele de premiere au fost ocupate astfel: aurul s-a dus la Liberty Oradea, iar bronzul a fost câştigat de CSM Piteşti.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus