Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Bani europeni folositi pentru perfectionarea angajatilor

Un milion de lei va cheltui Agenţia Judeţeană pentru Ocupare a Forţei de Muncă Sibiu pentru a-şi trimite proprii angajaţi la cursuri de perfectţionare. 835.000 de lei sunt primiţi prin cofinanţare din Fondul Social European. „Este singurul proiect câştigat pe Regiunea 7 Centru”, spune directorul AJOFM Sibiu, Gheorghe Suditu. A fost completat de deputatul Ioan Cindrea, şi el fost director al AJOFM, dar şi participant în cadrul acestui proiect, în calitate de profesor universitare. „Este pentru prima dată când o instituţie publică îşi pregăteşte personalul. Diferenţa dintre o instituţie publică din Uniunea Europeană şiu una din România ţine de pregătirea personalului, de calitatea serviciilor, de dotarea tehnică dar şi de calitatea personalului. începem acest program pentru a fi îmbunătăţită efectiv calitatea personalului”, a spus Cindrea.
Prin acest program, 25 de persoane angajate la AJOFM Sibiu vor face cel puţin două cursuri de perfecţionare, certificate la nivel european. Un astfel de curs durează minim 120 de ore şi după absolvirea acestuia angajaţii sunt la nivel european de pregătire profesională. „Dorim să fim prin pregătirea profesională la nivelul necesitărţilor şi politicii resurselor umane la nivel european”, a spus team-managerul proiectului, Mărioara Crăciun.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus