Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Parcarea de pe Cazarma 90, inchisa pentru artificii

Una dintre cele mai căutate parcări din apropierea centrului istoric, cea de pe Cazarma 90, cu 205 locuri de parcare, va fi închisă în această duminică, 30 august. "Această închidere temporară va permite amplasarea aparaturii necesare organizării focului de artificii ce va avea loc duminică seara, la ora 22.30 în cadrul Festivalului Medieval Cetăţi Transilvane Sibiu", anunţă reprezentanţii Primăriei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 785

Comentarii

1 comentarii

Sami

Acum 14 ani

Si mie imi place sa ma parchez acolo de fiecare data cand merg in centru. Pretul de 0,5lei/ora mi se pare incredibil de mic, insa arata faptul ca ne aflam intr-un oras transilvanean civilizat, nu intr-un oras oltenesc sau bucurestean unde pretul parcarilor este delapidator.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus