Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Tribuna, 25 august

S-au terminat locurile de la grădiniţe, scrie astăzi Tribuna. Sunt 256 de cereri de înscriere ce nu pot fi onorate. Autorităţile ştiu soluţia. "Problema este cunoscută de autorităţi, care spun că este posibil ca printre cei 256 de copii să fie şi micuţi care nu au împlinit 3 ani, şi care susţin de asemenea că învăţământul preşcolar nu este obligatoriu", scrie Tribuna. Poveşti din criptă. Tribuna ne informează că un nou sediu al Consiliului Judeţean iese din pământ. Este vorba de corpul de clădire ce se înalţă în curtea instituţiei. "Consiliul Judeţean va investi în acest an 3,6 milioane de lei în noua sală de conferinţe, situată în curtea instituţiei", scrie Tribuna. Aşteptăm să vedem cum se vor scoate banii investiţi în această clădire.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2092

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus