Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Ora de Sibiu, 26 august

Cele cinci ore fatale. Ora de Sibiu scrie că marţi, timp de cinci ore, s-au petrecut patru accidente soldate cu şapte răniţi. Sau timp de şapte ore, patru accidente, cinci răniţi. Sau cinci accidente, şapte răniţi, în patru ore. Oricum, s-a petrecut marţi şi a fost nasol. "Primul accident s-a produs la Boiţa, în jurul orei 4.20. Un şofer în vârstă de 23 de ani, din Câinenii Mari, judeţul Vâlcea, care conducea pe DN 7, spre Sibiu, a intrat în depăşirea unui TIR, pe linie continuă dublă, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta şi a intrat într-un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Tânărul a fost proiectat apoi în TIR-ul pe care îl depăşea. Şoferul nu a păţit nimic, dar un pasager din maşina acestuia a fost grav rănit", scrie Ora de Sibiu.

Baschet pentru tot poporul în Piaţa Mare. Ora de Sibiu scrie despre acţiunea de popularizare a baschetului, la care au participat şi câţiva din vechii, dar mai ales noii jucători de la CSU Sibiu. "Aproximativ 100 de fani ai baschetului au venit marţi seară, la 19.30 să vadă cum doi din jucătorii lui CSU Sibiu, Brown şi Calvin, au „încins” un joc de baschet chiar în centrul urbei de pe Cibin. Panoul amplasat în Piaţa Mare i-a atras pe curioşi, care la final au fost invitaţi de baschetbalişti şi membrii asociaţiei „Al 6-lea jucător” să vină să participe la Zilele Baschetului, manifestare ce are loc la finele acestei săptămâni, în mai multe locaţii din Sibiu", scre Ora de Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus