Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
1°C

Parada cavalerilor si domnitelor deschide Festivalul Medieval

Cea de-a noua ediţie a Festivalului Medieval „Cetăţi Transivane” se deschide în această seară cu o paradă a cavalerilor şi domniţelor ce va porni de la Cazarma 90, va străbate Bulevardul Nicolae Bălcescu şi se va opri în Piaţa Mare. „Brianna Caradja şi Ovidiu Popa alături de cavaleri din toată ţara, dar şi de peste mări şi ţări, tinere domniţe în rochii dantelate, meşteri fierari, două păpuşi uriaşe, trubaduri şi menestreli, dansatori şi magii cetăţii vor porni vineri seara de la ora 21:00 din Cazarma 90 spre Piaţa Mare”, au anunţat organizatorii evenimentului. Invitaţii speciali ai festivalului sunt “Cronacher Ausschuss Compagnie” din Germania, care vor pune în scenă timp de trei zile în locaţia din Parcul Tineretului spectacole cu tematică inspirate din perioada “Războiului de treizeci de ani” şi vor prezenta publicului într-o manieră dinamică armamentul de război din acea perioadă, dar şi ţinuta cavalerilor şi muzica medievală de secol XVII. Locaţiile în care spectacolele din programul festivalului se vor desfăşura în acest an sunt: Piaţa Mare, Piaţa Mică, Bulevardul Nicolae Bălcescu şi Parcul Tineretului. Sibienii sunt invitaţi de asemenea, să transmită un gând peste ani, în “Cartea Deschisă” a festivalului. Cartea, un “volum în alb”, supradimensionat cu cinci sute de pagini, se va afla timp de trei zile în Piaţa Mare; aici fiecare sibian poate lăsa scrise câteva rânduri despre povestea acestei ediţii a festivalului. Duminică seara, de la ora 22:30 focul de artificii va marca finalul celei de-a noua ediţii şi totodată startul numărătorii inverse pentru ediţia aniversară de zece ani a festivalului care va avea loc în 2010. Focul de artificii va fi tras din Cazarma 90.

Comentarii

5 comentarii

Sami

Acum 12 ani

Îmi pare rău, dar acest lucru nu este modul în care aceasta se întâmplă. Am început să caute în hardware mine în ultimul timp, deci hai să dau un exemplu: Să presupunem că aveţi 150k (?,$, indiferent it doesnt 'matter), bugetul iniţial şi doriţi să proiectarea placa de bază din visele tale. Să presupunem că, de dragul de argumentul că faza de proiectare PCB cu prototipurile va costa arount 80k? (poate fi mai mică sau mai mare, în funcţie de design de curs). Fabrica vă spune că producţia de rulează întâmpla în loturi de 500-sau cantitatea similare, din motive tehnice, dar şi pentru motive de piese de-preţ, deci va trebui să vedeţi că banii rămase (70k?) Va dura de producţie şi de părţi. Pentru 500 de unităţi, aceasta înseamnă că trebuie să vă asiguraţi că costul / unitate va costa cel puţin 140?. Dar tu esti scurt de niste bani, deci va trebui să schimbaţi de proiectare şi mai mică specificatiile oarecum. Acum, aceasta variază mult în funcţie de PCB, dar hai sa spunem că RAM este uşor să respingă, pentru că chips-uri RAM sunt costisitoare şi mai mult de intretinere, capacitatea de RAM este variabilă. Într-un consiliu de încorporat în cazul în care cele mai multe periferice este pe o SoC, tu nu îl poate revoca ethernet, tu nu îl poate revoca audio, pe care nu îl poate revoca pe CPU (!), Deci va trebui să ia în jos pe RAM.
Raspunde

mario

Acum 12 ani

Printesa lu' peste stim ca-i o lesbiana notorie si urata cu spume, dar cine-i "vedeta" Ovidiu Popa?
Raspunde

nila

Acum 12 ani

Popa asta e un actor cabotin si infumurat, papagal si scapatat. joaca prin telenovele de doi bani. exact cat face si el si imaginea lui.
Raspunde

eu

Acum 12 ani

carcotasilor!macar ovidiu popa face ceva!dar voi?
Raspunde

madalin

Acum 11 ani

Ovidiu Popa joaca rolul lui Fane Baros din traznitii da ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus