Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

CSU a pierdut meciul de prezentare a echipei

Echipa de pe Cibin a pierdut meciul împotriva proaspetei promovate în Divizia A, CSM Bucureşti, cu 57-59, în meciul de prezentare a echipei. Ratarea egalării şi ducerea meciului în prelungiri a venit în ultima secunda din ultimul sfert, când după o schemă care i-a avut protagonişti pe Johnson şi Calvin, cel din urmă a ratat la câţiva centimetri de coş. 


 La Sala Transilvania, de la ora 19:00 s-a prezentat oficial echipa cu cei 12 baschetbalişi în lot. Aceştia au fost aclamaţi de către suporteri care au venit în număr de 600. Meciul a început în forţă pentru CSU care a deschis scorul încă din primele minute şi dădea speranţe de victorie. Startul bun nu a continuat însă. Oaspeţii au egalat deja în minutul 3 al primului sfert. Lupta cu echipa nou promovată a continuat până la finele sfertului, scorul arătînd o diferenţă de 3 puncte în favoarea “studenţilor”, cu 15-12. Primul cinci nu a fost inspirat. Haiduc, Calvin, Calotă, Brown, Dohi şi nou venitul Roland Calvin nu au reuşit să formeze o echipă omogenă şi să se impună cu un avantaj considerabil. Debutul celui de-al doilea sfert nu a adus decât “declinul” pentru echipă sibiană.. La primul time out al meciului, diferenţa dintre cele două echipe era de un punct în favoarea oaspeţilor, 14-15. Până la finalul sfertului al doilea, balanţa a început să atârne şi mai mult spre bucureşteni. Aceştia l-au revendicat cu 33-29. La pauză, cu toate sfaturile tehnicianului Clavon, "studenţii" nu şi-au revenit. Au intrat pe rând, Smith, apoi Johnson, Ban şi Andruş, însă niciunul nu a dus cârma echipei spre victorie. Pe sfârşitul sfertului s-a mărit diferenţa dintre cele două echipe la 39-46 pentru CSM, urmând ca scorul final al sfertului trei să fie de 44-46. Ultimul parte a meciului a fost de foc pentru ambele echipe. Cu câteva căzături ca la hockey, de ambele părţi, şi cu nervii întinşi, CSU a încercat să revină şi aproape că a reusit. La numai un minut de final, oaspeţii reuşesc să egaleze, însă, la o greşeală a lui Calvin, bucureştenilor li se oferă două libere care sunt transformate. Time out-urile încep să apară. La scorul de 57-57 se cere primul time out, apoi la 57-59 pentru oaspeţi, iar ultimul la 4 secunde de final. Schema gandită de Clavon putea da rezultate, însă Roland Calvin ratează la câţiva centimetri de coş. Scor final 57-59, iar CSU termină învinsă, dar aplaudată de suporteri. Dezamăgirea nu a existat în tabăra sibiană. “Nu sunt dezamăgit, nu am de ce. Nu era un meci important. Bine că nu am egalat ca să mai intrăm şi în prelungiri”, a declarat Mircea Vulc, directorul executiv al CSU Atlassib Sibiu. 
Printre cei care au punctat se numără: Calvin 14 puncte, Calotă 14p, Smith 14p, Brown 5p, Haiduc 4p, Dohi 4p, Johnson 1p, Ban 1p. 
Lotul actual al CSU este format din: Roland Calvin, Brandon Johnson, Earl Brown, Mike Haiduc, Octavian Popa Calotă, Jason Smith, Alexei Andruş, Andrei Dohi, Cristi Ban, Dan Pui, George Tănase, Andrei Lefter şi antrenorul “studenţilor”, Darnell Clavon.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Oancea

Acum 14 ani

Corectura nu se face la articolele astea care apar pe net? Nu de alta, dar aveti niste greseli pe-aici... vai mama noastra:)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus