Marţi,
27.09.2022
Innorat
Acum
19°C

City News ii calculeaza procentele lui Basescu

Publicaţia on-line City News, ediţia de Sibiu, îl pune pe Crin Antonescu în coasta lui Traian Băsescu, în cursa pentru alegerile prezidenţiale. City News citează rezultatului unui studiu efectuat de Biroul de Cercetări Sociale, comandat de Marsh Copsey şi Asociatii. "Presedintele Traian Basescu se afla in continuare in preferintele romanilor pentru a obtine un nou mandat la Cotroceni, cu 30,5% dintre voturi. Actualul sef al statului este secondat de Crin Antonescu, creditat cu 20,1% din optiuni, si de Mircea Geoana, cu 19,2%. In cazul in care ar candida, Sorin Oprescu ar fi votat de 8,2%, Corneliu Vadim Tudor este preferat de 7,5% dintre romani, Radu Duda - 5,5%, George Becali - 4,2 %, Kelemen Hunor - 4,2%, iar Nati Meir 0,2%", arată City News. între timp, Radu Duda s-a retras din cursă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus