Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
13°C

X-Cup la a treia etapa

X-Cup , a treia etapă va începe pe 11 septembrie, în parcarea de la Shopping City Sibiu.
Intre 11 şi 13 septembrie, concurenţii de la X-Cup se vor întrece la concursul de „dirtjumping”, „Bmx” şi „dual slalom”. îndrăzneţii care se vor încumeta să participe la probe o pot face numai cu BMX şi MTB. Lângă celelalte probe se alătură şi Best Trick. Concursul va începe pe 11 septembrie de la ora 16:00, cu dirtjumping. în parcare se vor amplasa rempe de lansare din lemn şi zone de avertizare, toate construite de organizatori. în prima zi a competiţiei, tinerii vor arăta tehnica lor pentru care vor fi punctaţi de juriu. A doua zi, pe 12 septembrie, este rândul pregătirii fizice să fie testată. La fel ca şi etapa trecută, concursul va fi şi în Pădurea Dumbrava, în „dirtpark”, începând cu orele 12:00. Concurenţii la BMX şi MTB se vor întrece pe traseul de Bmx Cross într-un timp cît mai scurt. Rapiditatea fiecăruia va fi conometrată pentru fiecare în parte, în sesiune de „Time Trials” sau calificări pentru a se stabili echipele la start. Un plus pentru participanţii este că nu există limită de vârstă, însă cei care se vor înscrie sunt rugaţi să poarte echipament de protecţie, în special cască. Se vor premia primi trei participanţi la fiecare categorie, cel mai bun trick şi cei de la clasa DINO cu premii oferite de sponsorul pricipal, Hervis Sports. Cei care doresc să se înscrie o pot face pe www.bmxsibiu.ro. X-cup Sibiu este un eveniment organizat de ACSR BMX cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu, al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Shopping City Sibiu, sponsorizat de Hervis Sports, Schuster Ecologic, şi Faxtor Motorshop.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus