Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
5°C

CityNews, 10 septembrie

CityNews publică un interviu cu Daniel Natea, campion balcanic la judo, scârbit, ca orice alt sportiv, de „susţinerea” pe care autorităţile o acordă sportului. „Daniel Natea este cea mai mare speranta a judo-ului sibian. Cand a inceput judo-ul, la 8 ani, avea deja 46 de kilograme si 1,50 metri. Acum, la doar 17 ani, are 140 de kilograme si 2 metri in inaltime. Nimic nu-i sta in cale. Are titlul national in 2008, titlul balcanic tot in 2008 si un loc 9 la Europene. Este determinat sa prinda lotul national pentru Olimpiada din 2012 de la Londra, desi peste 3 ani, el va fi inca la categoria „juniori”. Daca nu in 2012, atunci Olimpiada din 2016 este tinta lui de vis. Pentru asta, este dispus sa munceasca oricat. Face antrenamente zilnic, cate doua ore pe zi, fie vacanta, fie scoala. Saptamana aceasta, tocmai s-a intors de la pregatirea de la Oradea cu lotul national, unde spune ca s-a antrenat de doua ori pe zi cate 2 ore, inclusiv sambata si duminica. „Eu aici ma antrenez asa, mai usor. La lot sunt antrenamentele dure. Dar nu poti face nimic fara munca si fara ambitie. Trebuie sa muncesti, dar trebuie sa ai si ambitie, sa-ti placa, sa vrei sa reusesti”, spune tanarul, care a acordat un interviu in exclusivitate pentru Citynews.ro.

Potrivit CityNews, astăzi este ultima zi în care creditorii mai au timp să solicite banii restanţi de la compania Mondex. „Dupa ce compania Trident Trans Tex a cerut singura initierea procedurii de insolventa, si Mondex apeleaza la aceasta metoda. Cererea a fost aprobata de Tribunalul Sibiu in 13 august, insa creditorii mai au timp doar pana maine, 10 septembrie, sa-si solicite banii. Instanta a pus un termen foarte scurt pentru inscrierea la masa credala, diminuand astfel sansele creditorilor sa-si recupereze banii, crede site-ul antitepari.ro. Chiar daca profitul net al societatii nu a suferit modificari esentiale in ultimii ani, totalul datoriilor a crescut, de la 26,8 milioane de lei (la 31 decembrie 2006), la 41,3 milioane de lei in 2007 si la 54,57 milioane de lei la 31 decembrie 2008. Si valoarea stocurilor a urcat vertiginos, de la 12,7 milioane de lei (32 decembrie 2006), la 27,36 milioane la sfarsitul anului 2007, si la peste 41 milioane de lei la finalul anului trecut”, scrie CityNews.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

nelu

Acum 13 ani

ce poti astepta de la niste oameni carora le pasa numai de persoana lor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus