Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

PD-L trage linie. Peste PSD

Liderii locali ai PD-L sunt invitaţi de secretarul general al partidului, Vasile Blaga că convoace Birourile Permanenete Judeţene, pentru a stabili dacă vor sau nu să continue în coaliţie, alături de PSD. Sibiul ar înclina la o guvernare fără PSD. "Până la data de 15 septembrie 2009, Biroul Permanent Judeţean va fi întrunit într-o şedinţă de analiză privind funcţionarea la nivelul judeţului a alianţei cu Partidul Social Democrat. Totodată veţi formula aprecieri privind funcţionarea acestei alianţe la nivel central şi dacă această alianţă mai poate continua. Analiza şi aprecierile dumneavoastră vor fi înaintate către Biroul Permanent Naţional prin Cancelaria BPN", se arată în mailul trimis de la Bucureşti, semnat de Vasile Blaga, "interceptat" de Ziua de Cluj.
"Noi nu am primit încă niciun semnal din partea domnului Blaga. Au fost ceva discuţii la Bucureşti, unde s-au purtat nişte discuţii pro şi contra rămânerii alături de PSD, dar nu ştiu să se fi cerut o dată fixă pentru un astfel de răspuns. Oricum, sunt la Sibiu oameni nemulţumiţi că au fost schimbaţi din funcţie. Am spus deja că ce a făcut Ioan Cindrea în cazul doctorului Budescu (n.r. fostul director al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, înlocuit de ministrul Sănătpţii Ioan Bazac) a fost o mare greşeală, ce nu mai poate fi reparată", a declarat astăzi, Ion Ariton.
Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea, spune însă că social-democraţii au decis să rămână aproape de PD-L. "Noi am discutat deja în Comitetul Executiv şi am stabilit că trebuie să susţinem guvernul pentru că există o situaţie extraordinar de dificilă în ţară, din cauza crizei economice. Acum, este posibil ca pe colegii din PD-L să nu-i intereseze soarta ţării şi să ia alte decizii", a spus Ioan Cindrea.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

sonia

Acum 12 ani

multi oameni sunt multumiti ca l-au schimbat pe domnul Budescu .inca putin si eram ca in lagar
Raspunde

un recent fost pacient

Acum 12 ani

Draga Sonia, de ce erati ca in lagar ?! pentru ca insfarsit va obliga cineva sa venit la servici la timp si sa respectati programul de munca ?! V-asi dori la toti care aveti asemenea impresi in cap sa lucrati in mediu privat macar o luna si dupa aia sa vad ce mai scrieti pe aici ...
Raspunde

ISU

Acum 12 ani

Nu stiu de ce am o teama sa spun ceea ce gandesc, dar daca as avea mai mult curaj as spune cu litere mari JOS BASESCU - cu toata clica lui.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus