Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Inca u caz rezolvat de Inspector Iooooon Garnod

Reporter inspector agent Ion Gârnod a stabilit de ce portarul de la Gaz Metan Mediaş nu mai apără de hoţi poarta. Trageţi voi concluzia: "Deranjaţi de faptul că a luat legătura cu reprezentanţii clubului de la care provine, înaintea partidei directe, de duminică, dintre Gaz Metan Mediaş şi Steaua Bucureşti, Cosmin Vâtcă nu va apăra poarta celor din Mediaş nici în partida de sâmbătă cu Oţelul Galaţi. Într-o conferinţă de presă, susţinută miercuri după amiază, tehnicianul medieşean Cristian Pustai a declarat că “nu există niciun caz Vâtcă, însă având în vedere că în acest campionat Vâtcă nu a apărat extraordinar, e posibil ca el să el nu evolueze titular”.
Saşii se strâng la Biertan. "A 19-a întâlnire a saşilor de la Biertan, organizată de FDG Transilvania va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, începând cu ora 10. Între orele 10 şi 12 va fi inaugurată o expoziţie în Piaţa Centrală, va avea loc o slujbă religioasă, invitaţii vor adresa cuvinte de salut, iar Fanfara Ţara Bârsei va susţine un concert. La ora 12 va fi prezentată o piesă de teatru specific săsească şi va avea loc vernisajul expoziţiei “Revitalizarea satelor săseşti”", zice Rondul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus