Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Trece criza, Roman face economii

Cum care Roman? Ăla de-a fost la Meditur director, de l-au pus democraţii deputat. Ăla! Vedeţi că ştiţi? Dacă tot nu ştie ce se întâmplă în Parlament, face economii la buget. Respectiv 6000 de lei, pentru că nu ma stă la hotel, ci în chirie, aproape de Bamboo Prosoapele nu erau apretate, spun cârcotaşii. "Am renunţat la facilităţile pe care Parlamentul le oferă deputaţilor din provincie şi aici mă refer la cazarea în hotel. Am optat astfel pentru varianta chiriei, în acest fel economisindu-se aproximativ 60 de milioane de lei vechi în fiecare lună, ceea ce înseamnă o economie anuală de aproximativ 720 de milioane de lei vechi. Dacă am înmulţi această sumă cu numărul parlamentarilor care beneficiază de acest drept, am ajunge la o sumă care se apropie se sumele pe care Mediaşul le are alocate la capitolul investiţii într-un an de zile”, a spus Gheorghe Roman, citat de Tribuna.
La prma vedere, am zis că e pupincurism de Tribuna, dar am realizat că este totuşi un lucru bun. Polisano a făcut un centru de cercetare pe banii Uniunii Europene. Bravo!. "Noul centru include 4 compartimente de cercetare, şi anume laboratorul galenic, staţia pilot, laboratorul fizico-chimic şi cel microbiologic. În cadrul laboratorului galenic şi a staţiei pilot va fi dezvoltată tehnologia de preparare a medicamentelor pentru fabrică, iar laboratorul fizico-chimic şi cel microbiologic vor fi utilizate pentru dezvoltarea metodelor de analiză. Proiectul va fi finalizat în luna mai a anului viitor".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus