Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Despre Maria Ognean, numai de bine

Doctor Maria Livia Ognean este medic primar neonatolog în cadrul Spitalului Judeţean Sibiu şi, jurnaliştii de la Adevărul de Seară, prin scriitura Jeaninei Vlad, consideră că este un medic bun: "prin ceea ce face, dă şanse la o viaţă normală copiilor născuţi cu probleme de sănătate", scriu cei de la Adevărul de Seară. "În meseria pe care şi-a ales-o nu există zile normale. Sau poate că există, dacă numim normalitate lupta cu moartea în fiecare oră a programului de muncă. „Când lucrezi în Terapie Intensivă, mereu este o urgenţă. O zi nu seamănă deloc cu alta şi întâmpini dificultăţi tot timpul. Dar cele mai grele zile sunt cele în care nu avem ce ne trebuie ca să ajutăm un copil“, afirmă doctorul. Asta pentru că există mereu cazuri dificile şi complicate", continuă cei de la Adevărul de Seară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

ana stanca

Acum 13 ani

cam gretzos
Raspunde

eiena c

Acum 10 ani

D-zeu sa -i dea sanatate sa-i poata ajuta pe toti copilasii care au nevoie de ea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus