Sâmbătă,
28.05.2022
Acum
0°C

Sa le ia gazul, ce mai!

Monitorul de Sibiu continuă lecturarea declaraţiilor de avere ale gaziştilor şi, implicit, ale prietenilor acestor. Directorul cotidianului sibian, Radu Micu, îşi continuă serialul despre afacerile medieşenilor cu bani luând la ochi împrumutul făcut de actualul ministrul al Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga, şi Florin Muntean, fost director Transgaz, fost deputat PD, actual preşedinte PD-L Mediaş. "Potrivit declaratiei de avere a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga, depusa in 4 iunie 2009, la Guvern, acesta a luat cu imprumut, in 2007, 500.000 de lei (5 miliarde de lei vechi) de la Valer Crisan si 600.000 de lei (6 miliarde de lei vechi) de la Doina Stoia. „Doi prieteni foarte buni, din Medias", dupa cum declara insusi Vasile Blaga. Imprumuturile sunt fara dobanda si trebuie achitate pana la 1 iunie 2017", scrie Radu Micu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

ha ha ha

Acum 10 ani

dl blaga cu ai lui sa se duca ;;;;cunoastem mincunile acestea sint tepe castiguri ilicite nevamuite de fisc hoti curate mai era unul in sibiu la declaratia de avere[stirbet]declara am de recuperat50000 de euro dati inprumut . de unde atitia bani si cine te imprumuta in ziua de azi pe atata timp si fara dobinda NESIMTITILOR BANDITILOR eu chiar cred ca va veni scadenta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus