Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Santierul viitorului mall al Sibiului a fost inaugurat


Klaus Reisenauer şi asociatul său Kurt Wagner în cadrul K&K Investment au inaugurat, astăzi, şantierului viitorului mall Prima Shopping Center Sibiu, aflat la ieşirea înspre Mediaş, în apropierea viitoarei centuri a oraşului. Investiţia iniţială, de aproximativ zece milioane de euro, prevede ridicarea magazinului de bricolaj Obi, pe o suprafaţă totală de 10.000 de mp.

În următorii ani, însă, pe suprafaţa totală de 218.000 de metri pătraţi, investitorii sibieni vor să investească în total 120 de milioane de euro. "Avem încredere în această locaţie, este o poziţie strategică, aproape de oraş. Chiar dacă piaţa imobiliară este blocată în acest moment, investim deoarece cuvântul cheie este încrederea. Încrederea că administraţia locală ne va sprijini ca şi până acum, încrederea în partenerii noştri, încrederea în Sibiu", a declarat Klaus Reienhauer. Cei doi oameni de afaceri i-au avut ca invitaţi la inaugurarea şantierului pe primarul Sibiului, Klaus Johannis, pe prefectul Constantin Trihenea, reprezentanţi ai fondului de investiţii austriac C.A. Immo şi ai lanţului de magazine Obi. "Pentru Sibiu este un şantier foarte important. Felicitări pentru faptul că aţi pus la aceeaşi masă finanţatorii, dezvoltatorii şi constructorii. Sper să ne întâlnim cât mai curând la deschiderea magazinului", a spus Johannis.

Finalizarea lucrărilor la viitorul Obi este prevăzută pentru anul viitor. "Suntem cel mai important lanţ de magazine de bricolaj din Europa, unde avem 138 de magazine. Cel de la Sibiu va fi al cincilea sau al şaselea din România", au declarat reprezentanţii Obi. Acestui magazin îi va urma, anul viitor, şantierul unuia de mobilă. Pentru accesul la cele 3.500 de locuri de parcare, la intrarea în viitorul mall va fi amenajat un sens giratoriu.

În ediţia de luni a ziarului Turnul Sfatului puteţi citi un amplu material despre viitorul mall al Sibiului precum şi un interviu cu Klaus Reisenauer.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

rares

Acum 13 ani

felicitari in primul rand d-lui primar
Raspunde

rcg

Acum 13 ani

e mall sau centru comercial... ? shopping center e una ..mall e alta,asta e clar ! explicati va rog cititorilor. noi in sibiu inca nu avem mall .
Raspunde

x

Acum 13 ani

Sincer, mai bine ca e el decat un romanas poienar sau siropar...exemple am mai avut
Raspunde

x

Acum 13 ani

ma cheama johannis si-i mai bine cu mine, ca eu va fur la modul occidental si cu tactica germana....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus