Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Studentii invata cum vor invata

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu lansează luni de la ora 13:00, în Aula “Avram Iancu” din sediul Facultăţii de Litere şi Arte proiectul E-Learning.
Universitatea a lansat cu această ocazie o invitaţie către toţi studenţii să vină să vadă în ce va consta noul proiect, mai ales că le este destinat.
Denumit “Dezvoltare Regională prin Educaţie Flexibilă şi Deschisă – Implementarea unei platforme complexe de e-Educaţie la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu”, proiectul le oferă mai multe facilităţi studenţilor, printre care şi aceea de a putea accesa de la un calculator legat la internet toate cursurile şi cărţile de care au nevoie. Un alt avantaj major vor avea studenţii care învaţă la ID.
 Valoarea totală a proiectului este de peste 6 milioane de lei, 98 la sută din valoare fiind bani de la Fondul European de Dezvoltare Regională.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus