Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Studentii invata cum vor invata

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu lansează luni de la ora 13:00, în Aula “Avram Iancu” din sediul Facultăţii de Litere şi Arte proiectul E-Learning.
Universitatea a lansat cu această ocazie o invitaţie către toţi studenţii să vină să vadă în ce va consta noul proiect, mai ales că le este destinat.
Denumit “Dezvoltare Regională prin Educaţie Flexibilă şi Deschisă – Implementarea unei platforme complexe de e-Educaţie la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu”, proiectul le oferă mai multe facilităţi studenţilor, printre care şi aceea de a putea accesa de la un calculator legat la internet toate cursurile şi cărţile de care au nevoie. Un alt avantaj major vor avea studenţii care învaţă la ID.
 Valoarea totală a proiectului este de peste 6 milioane de lei, 98 la sută din valoare fiind bani de la Fondul European de Dezvoltare Regională.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus