Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Cafea gratis in statiile OMV si PETROMV de 1 octombrie, Ziua Internationala a Cafelei

Pe 1 octombrie 2009, OMV va sărbători pentru prima dată „Ziua Internaţională a Cafelei” în toate staţiile de distribuţie carburant cu restaurant VIVA. „Majoritatea celor care se opresc la VIVA nu au mult timp la dispoziţie. Astfel, dorim să le oferim posibilitatea de a lua o pauză de la programul încărcat, de a petrece puţin timp într-o atmosferă relaxantă, unde pot servi produse gastronomice de cea mai bună calitate”, a declarat Radu Căprău, Head of OMV Filling Stations Business în România. În prezent, producţia globală de cafea se ridică la şapte milioane de tone pe an.
Cafeaua este una dintre cele mai populare băuturi din lume şi este servită în diverse feluri. La VIVA, în staţiile OMV şi PETROMV, regăsiţi tradiţia vieneză a cafelei şi o selecţie variată de băuturi pe bază de cafea, dar şi cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte ambianţa şi serviciile. Austria sărbătoreşte aromatele boabe maronii în fiecare an pe 1 octombrie, astfel încât OMV a decis să declare acestă dată „Ziua Internaţională a Cafelei” la VIVA. Din acest motiv, pe 1 octombrie, toate staţiile OMV şi PETROMV cu restaurant VIVA invită clienţii la o cafea din partea casei.
Petrom este cea mai mare companie românească de petrol şi gaze, cu activităţi în sectoarele Explorare şi Producţie, Rafinare şi Marketing, Gaze Naturale şi Energie. Petrom exploatează rezerve dovedite de petrol şi gaze estimate la 0,9 miliarde barili echivalent petrol, are o capacitate maximă anuală de rafinare de 8 milioane tone şi circa 550 de staţii de distribuţie carburanţi în România. Compania deţine, de asemenea, o reţea internaţională de 269 benzinării, localizate în Republica Moldova, Bulgaria şi Serbia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus