Duminică,
05.12.2021
Innorat
Acum
-3°C

Victorie chinuita pentru CSU Sibiu

CSU Sibiu a câştigat cu greu meciul împotriva echipei Steaua Turabo, cu 75-69, marţi, la Sala Mihai Viteazu din Bucureşti.Prima jumătate de meci nu a fost una uşoară pentru oaspeţi, care au avut serios de luptat cu baschetbaliştii Stelei. Gazdele s-au ţinut scai de CSU, cu diferenţă minoră la scor, între cele două formaţii. Tehnicianul sibienilor, Darnell Clavon, a folosit o formulă constantă pe tot parcursul partidei, cu aceiaşi jucători. Brown, Summers, Johnson, Smith şi Calotă sau Haiduc. Cei şase s-au duelat permanent cu Voinescu, Maladenovic, Timus sau Stănescu. La pauză, echipa de pe Cibin a intrat la vestiar cu un avantaj de trei coşuri, scor 37-31. În cea de-a doua jumătate a meciului, cele două echipe s-au luptat pentru fiecare punct. Ce i-a adus mai des în avantaj pe sibieni au fost recuperările lui Johnson, conducătorul de joc în partida din deplasare, şi ale lui Earl Brown dar şi coşurile lui Smith. În ultimul sfert, fragmentarea atacurilor celor două echipe a fost la ordinea zilei. În decurs de 3 minute nu s-a înscris nimic, baschetbaliştii alergând şi recuperând, în zadar însă, din cauză ratărilor nenumărate din ambele părţi. Scorul a fost salvat de strategia faulturilor, care au întrerupt constant presingul gazdelor. Liberele lui Brown au distanţat şi mai mult scorul pe tabelă, iar steliştii nu au mai putut recupera, rezultat final 75-69, iar CSU Sibiu bifează prima victorie din sezonul 2009/2010.

Comentarii

4 comentarii

ion

Acum 12 ani

I D I O T I !!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde

sibian si cetatean al unei tari jalnice

Acum 12 ani

Pai cum naiba sa nu se chinuie daca nu se baga bani in sport in orasul asta penibil?Pentru a face performanta este nevoie de bani.Cine crede ca se poate face performanta cu stomacul gol este un IDIOT,ca ION care critica in loc sa vada cauza.Stimate Domn Ion,care este contributia dvs la sportul sibian?
Raspunde

nicu

Acum 12 ani

Apai si noi ce sponsori avem... de tot rahatul. Mai ales primaria care ne da bani tot cu taraita. Uitati-va la alte echipe din campionat care au mai multi sponsori si au buget mai mare.
Raspunde

iCHNhBwaboLfwuDOwDM

Acum 10 ani

Your article was excellent and eudirte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus