Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Banca Italo Romena sprijina studentii din Sibiu

Banca Italo Romena acordă burse de studii studenţilor universităţii Alma Mate "care se disting prin rezultatele obtinute şi implicarea în finalizarea studiilor universitare", a anunţat banca. Bursele de studiu acordate studenţilor sibieni de către instituţia de creditare au o valoare totală de 5.000 de euro. Bursele au fost înmanate deja studenţilor de anul I şi de anul II ai universităţii amintite, care au obţinut rezultate foarte bune. “Suntem onoraţi că ne putem implica în această activitate de susţinere a tinerilor, conştienţi fiind de faptul că urmarea unor studii superioare de calitate constituie pentru tineri punctul de plecare în atingerea eccelenţei profesionale. Am acceptat să contribuim la acordarea celor 10 burse de studiu pentru studenţii Universităţii “Alma Mater” din Sibiu, oraş în care banca noastră îşi desfăşoară activitatea cu succes, deoarece avem convingerea ca rolul unei bănci este şi acela de a sprijini comunitatea, aşa cum este şi cazul susţinerii studenţilor care se fac remarcaţi prin rezultatele foarte bune”, a declarat Franco Antiga, peşedintele bănciiItalo Romena. 
Banca Italo Romena a fost îniinţată în 1980, iar în 2000 a fost achiziţionată de către Veneto Banca. Sediul central al Băncii Italo Romena se află la Treviso (Italia), aceasta fiind o instituţie de drept italian care operează în România prin sucursala cu sediul în Bucureşti a cărei reţea cuprinde 19 agenţii aflate în cele mai importante oraşe. 


Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus