Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

La Sibiu se cauta cel mai bun tanar model

Best Models organizează sâmbătă la Hotel Ramada din Sibiu o preselecţie pentru cele mai bune tinere modele din ţară.

Next Generation Models, este un concurs de modele marca Best Models care îşi propune în fiecare an să descopere tinerele talente din lumea modei.

“Înca de la prima ediţie, din anul 2003, concursul naţional Next Generation Models, a devenit rapid un eveniment de modă de referinţă pe piaţa românească, reunind cele mai importante nume din domeniu”, arată organizatorii evenimentului.

Câştigătoarea ediţiei precedente, Ioana Timoce, din Bistriţa, a confirmat titlul obţinut de “cel mai bun tânăr model” prin colaborarea cu agenţia New Madison din Paris, înca de anul trecut fiind model exclusiv pentru prezentarile de modă semnate Chanel.

Anul acesta scouterii Best Models vor cauta “cel mai bun tânăr model” în Cluj-Napoca, Timişoara, Bistriţa, Târgu-Neamţ, Sibiu, Braşov, Suceava, Piatra-Neamţ, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti.

Modelele selectate la preselecţiile din ţară vor participa la finala concursului Next Generation Models – editia 2009, din 30 noiembrie de la Teatrul Naţional Bucureşti- Sala Atelier, unde va fi nominalizată căştigătoarea cu titlul de “Cel mai bun tânăr model al anului 2009”.

Preselecţia de la Sibiu, din Hotel Ramada, va avea loc de la ora 11:00.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus