Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

IPS Streza sarbatoreste ziua in Dumbrava

Înalt Prea Sfinţitul Laurenţiu Streza, Mitropolitul Ardealului, îşi sărbătoreşte ziua de naştere luni 12 octombrie.

Întâmplarea face ca ziua de 12 octombrie să coincidă la Sibiu cu sărbătorirea Zilei Hispanităţii de către Complexul Naţional Muzeal Astra şi oficialităţi spaniole. Pentru a marca momentul, în cadrul proiectului „Satul European”, muzeul sibian va primi drept donaţie o machetă a unei prese de ulei de măsline. Aceasta va fi donată de Centrul Cultural- Turistic din Barcelona, Spania, reprezentat la Sibiu de Laurenţiu Marius Osadci.

Evenimentul este programat pentru ora 11:00 în zona Etno-Tehno-Parc din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului iar invitatul special este ÎPS Laurenţiu Streza. „Înalt Prea Sfinţitului Laurenţiu Streza, Arhiepiscop al Sibiului şi Mitropolit al Ardealului ne va onora cu prezenţa”, spune Adriana Capotă, muzeograf în cadrul CNM Astra.

Comentarii

6 comentarii

hantătar

Acum 12 ani

Se pare că in România nu se poate face nimic fără soborul de preoţi de rigoare...fundamentalismul infloreşte tovarăşi...
Raspunde

Avocat

Acum 12 ani

Aparitiile exagerat de dese ale IPS Laurentiu, la manifestari de tot felul, care nu au legatura cu Biserica si nici cu cultura, il arata ca pe un om dornic de faima lumeasca tipica unor oameni de rand. Rasul pe care il afiseaza adeseori nu este in ton cu starea sufleteasca a majoritatii credinciosilor pe care-i pastoreste.
Raspunde

mika

Acum 12 ani

un alt porc in haine de ninja care isi umfla buzunarele
Raspunde

marina

Acum 12 ani

reveniti la obiceiurile de la ziarul care v-a avortat: titluiri aiurea care nu au nicio legatura cu continutul si creaza confuzie si insinuare. Daca prin asta puteti sa mai loviti si in stanga sau in dreapta,cu atat mai bine. Da, chiar PUTETI!!!
Raspunde

ALINA

Acum 11 ani

LA MULTIAN IN PREASFINTITU SI MULTA SANATATE
Raspunde

PROFESOR MIRAT

Acum 11 ani

bzi.ro/Razbunarea-rectorului-a-lasat-somer-un-profesor-universitar-A83284.html (11:44:39) 6. RAZBUNAREA , ARMA ..."RECTORULUI" OPREAN (IP 89.37.10.26) bzi.ro/Razbunarea-rectorului-a-lasat-somer-un-profesor-universitar-A83284.html copy-paste la adresa de mai sus si apoi pusa in casuta ... pentru a vedea articolul... (11:47:54) 7. nimeni (IP 188.24.220.9) domnule rector sunteti o sursa de inspiratie pentru noi toti si va multumim...prin urmare, nu vreti sa mergeti la Aiud sa ne inspirati de acolo???chiar va rugam frumos de tot (16:08:18) 8. Pentru 5 si 6 (IP 79.114.202.47) Intrand pe adresa indicata, am constatat ca este vorba despre un ziar din Iasi, care se refera la Oprean si la profesorul Emil Popa. Acesta din urma, a fondat la U.L. Blaga Catedra de Informatica, al carei singur profesor plin si conducator de doctorate a fost. A fondat si specializarea Informatica economica si a fost un decan competent. Cum a fost posibil ca un asemenea om sa fie dat afara? Cum de nu a reactionat comunitatea profesorilor? Dar profesorii-preoti de la Teologie, in frunte cu Mitropolitul, n-au avut nici un cuvant crestinesc de spus? Este o mizerie crunta in ULBS, patronata de grupul Oprean-Bacaci-Duse-Smaranda. (17:54:18)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus