Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-4°C

Votul pentru Johannis al parlamentarilor, considerat de PD-L-isti drept o mascarada

Declaraţia politică a PSD, PNL, UDMR, PC şi Minorităţi prin care se afirmă existenţa unei majorităţi transparente şi sprijinul pentru Klaus Johannis la conducerea Guvernului a fost adoptată în această dimineaţă în plenul Parlamentului cu 252 voturi "pentru" şi 2 voturi "împotrivă". Parlamentarii PD-L au părăsit şedinţa considerând această declaraţie politică "o mascaradă".
Declaraţia politică supusă votului şi citită de deputatul aparţinând Grupului minorităţilor Ovidiu Ganţ, prevede că se constată existenţa unei majorităţi parlamentare transparente, care îşi afirmă susţinerea pentru Klaus Johannis pentru funcţia de prim-ministru. Declaraţia politică arată că un guvern de specialişti, condus de un premier independent, este singura soluţie în acest moment şi că majoritatea parlamentară solicită preşedintelui Traian Băsescu retragerea actualei propuneri a şefului statului, care nu are susţinere politică.
"Lucian Croitoru este în imposibilitatea de a obţine majoritatea parlamentară , iar continuarea demersului înseamnă continuarea crizei şi amplificarea costurilor economice şi sociale", se arată în declaraţie. Majoritatea parlamentară cere preşedintelui României să-l desemneze pe Kalus Johannis pentru funcţia de premier.

Comentarii

1 comentarii

partizan

Acum 12 ani

Pai ce au facut astia de la pd-l cum se numeste? Teatru ieftin? ganditi-va ca sportivii romani campioni la gimnastica au primit de la ministerul tineretului max 2oo de milioane pe ntru rezultate deosebite (campioni si vicecampioni mondiali), iar secretarii si directorii din acelasi minister au primit prime "de toamna" de 5000 de euro fiecare. asta e mascarada in care traim.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus