Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibienii au adunat 6 medalii la Cupa Romaniei la taekwoon-do

Sportivii sibieni au reuşit să adune o zestre de şase medalii la Cupa României la taekwoon-do. Competiţia s-a desfăşurat la Cluj Napoca, pe trei grupe, copii, juniori, seniori şi a adunat nu mai puţin de 210 sportivi din ţară şi din Republica Moldova. Sibiul fost reprezentat de Clubul Sportiv Puma, sub îndrumarea antrenorilor Ciprian Banea (4 dan) şi Alin Lăzurcă (3 dan) La categoria -80 de kilograme seniori, Adrian Bibu a luat locul I în urma unei finale dure cu reprezentantul Moldovei, iar la categoria +80 de kg seniori, tânărul de 19 ani, Emanuel Bokor, a obţinut tot aurul. La juniori mici, echipa formată din Ionuţ Niţa, Remus Stolnicu, Dobrin Daniel, Marius Dancu şi Bogdan Robitu a ocupat treapta a treia a podiumului. La categoria copii, Maria Frandes a luat locul II la luptă şi locul I la tull. Ultima medalie din contul sportivilor sibieni a venit la echipe seniori unde Ciprian Banea, Alin Lăzurcă, Adrian Bibu şi Emanuel Boko au luat bronzul. Senioara Cristina Susan a suferit o accidentare la piciorul drept şi nu a reuşit să termine concursul. În 2010, între 27-28 februarie Sibiul fi gazda Campionatului Naţional de taekwoon-do.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

sportiv de performanta

Acum 14 ani

Felicitari.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus