Joi,
29.09.2022
Parțial Noros
Acum
10°C

Carabulea in Biblioteca: despre succesul in afaceri

Biblioteca Astra lansează o serie de conferinţe pe tema "Modele de succes în afaceri". Prima întâlnire pe acest subiect îl va avea ca invitat pe Ilie Carabulea, patronul Holdingului Atlassib, arată reprezentanţii Bibliotecii judeţene. "Seria de întâlniri între oamenii de afaceri şi publicul sibian îşi propune să ofere modele de succes tinerilor şi să dezvăluie cât mai multe din secretele succesului în afaceri. Publicul va avea ocazia să intre în dialog cu oamenii care au reuşit în acest domeniu şi să le adreseze întrebări despre modul în care se construieşte o afacere", arată Mihai Curtean, purtătorul de cuvânt al Bibliotecii Astra. Întâlnirea cu Ilie Carabulea va avea loc joi, 5 noiembrie, de la orele 17, în Sala de festivităţi din Corpul B (et. V). Reuniunile pe tema "Modele de succes în afaceri" vor avea loc lunar, iar rezumatele acestora vor fi publicate în revista Conferinţele Astrei, editată de Biblioteca Astra.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cocuta

Acum 12 ani

Si eu care credeam ca vine la ASTRA sa imprumute o carte, macar pe cea de telefon...
Raspunde

ilie

Acum 12 ani

Nu, ba, titlul corect, ca si-a dat doctoratul Carapulea cu lucrarea asta, este:"Despre succesul in escrocherii prin privatizari frauduloase". Faina lucrare, merita macar rasfoita.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus