Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Caravana RBS cu diamante vine la Sibiu

RBS va explica sibienilor de ce e important să investească în diamante.

Royal Preferred Banking (RPB), divizia de private banking a RBS România, urmează să organizeze luna aceasta la Sibiu o prezentare susţinută de Oana Ceciu, singurul specialist în pietre preţioase din România certificat International Gemological Institute din Belgia.

Un eveniment similar a avul loc zilele trecute la Cluj-Napoca. Caravana cu diamante va mai ajunge luna acesta în Bucureşti, Braşov, Arad, Constanţa şi Timişoara.

“Este important pentru noi, ca divizie de private banking, să vedem dincolo de aspectele financiare şi să explorăm toate dimensiunile stilului de viaţă al clienţilor noştri”, a declarat Marijana Vasilescu, head of affluent banking la RBS România, citată de Ziua de Cluj.

EPB, divizia de private banking a RBS România, oferă servicii precum bancherul personal, acces non-stop la operaţiuni bancare prin telefon, acces în lounge-urile RPB din Bucureşti şi Constanţa, invitaţii la evenimente financiare şi mondene.

RBS România îşi desfăşoară activitatea în Cluj-Napoca, Arad, Bucureşti, Braşov, Bacău, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Timişoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

M Andrei

Acum 14 ani

Oana Ceciu nu este singurul specialist în pietre preţioase din România. A facut la IGI un cur de numai zece zile!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus