Duminică,
28.02.2021
Innorat
Acum
-1°C

Infrangere la Targoviste

Rugbyştii sibieni conduşi de Florin Troancă au fost pierdut ultimul meci disputat în Cupa României, în deplasare la Arsenal Târgovişte, cu scorul de 11-6. Sibienii pun înfrângerea pe seama absenţelor din Linia I, pe foaia de joc fiind disponibile doar trei rezerve. Situaţia în care se află gruparea de pe Cibin se datorează în mare parte statutului fiecărui jucător. Majoritatea fiind amatori, ei nu se pot prezenta tot timpul la antrenamente şi meciuri. Ca urmare, în loc de deplasarea la Târgovişte mulţii dintre ei au fost nevoiţi să meargă la servici.
Prima repriză nu a fost una reuşită pentru oaspeţi, însă au reuşit să se ţină în plasa adversarilor, încheind la egalitate, 3-3, după ce Claudiu Arion a înscris dintr-o lovitură de pedeapsă. A doua parte nu a mai adus nimic bun pentru sibieni, decât greşeli individuale care nu au dus decât la ratări. Ei au mai contat în joc doar în momentul în care Claudiu Arion a punctat tot dintr-o lovitura de pedeapsă. Experienţa târgoviştenilor dar şi maturitatea în joc şi-au spus cuvântul şi aceştia au marcat mai mult. Scor final 11-6, iar CSM pleacă învinsă pentru a doua oară de echipa din Târgovişte. "Ştiam de la început că această deplasare va fi dificilă, atât din cauza situaţiei profesionale a jucătorilor noştrii cât şi datorită adversarului cel mai valoros din grupa noastră. Nu avem regrete, fiecare jucător a dat tot ce a putut în meci" a declarat Florin Troancă, antrenorul rugbiştilor sibieni. CSM Sibiu joacă următorul meci cu CFR Braşov, sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 14:00, pe terenul "Bebe Boboc".

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus