Joi,
26.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

`Angajatii` la gaz lovesc din nou

În urmă cu trei zile, o femeie din Sibiu a fost prădată de 2800 de lei de către doi bărbaţi care s-au pretins a fi angajaţi ai companiei furnizoare de gaz. Sub pretextul că verifică instalaţia din casă, cei doi au pătruns în apartamentul femeii şi au reuşit să fure un plic în care se afla suma respectivă de bani.
Aceeaşi metodă de operare a fost folosită din nou, ieri, de această dată în municipiul Mediaş. Din două apartamente, cei doi au reuşit să fure peste 4000 de lei. Furturile au fost sesizate poliţiştilor iar aceştia au început cercetările. Potrivit persoanelor păgubite, cei doi bărbaţi erau îmbrăcaţi în salopete de culoare închisă. Ei au prezentat persoanelor, înainte să fie primiţi în apartament, un registru pe care se aflau înscrise mai multe adrese. S-au recomandat ca angajaţi ai societăţii de gaz, trimişi să verifice sobele. Din prima casă au furat 1500 de lei iar din cea de-a doua 2800. Ambele cazuri sunt cercetate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 225

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus