Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Film sexy cu JLo scos pe piata de fostul sot. Parodie

Jennifer Lopez l-a dat în judecată pe fostul ei soţ pentru a-l împiedica să vândă un film în care ea apare în ipostaze sexy, în timp ce el spune că e parodie.

Jenifer îi cere lui Ojani Noa daune în valoare de 10 milioane de dolari şi să renunţe la intenţia de a produce şi de a comercializa un film care prezintă detalii intime din perioada în care cei doi au fost căsătoriţi, anunţă accesshollywood.com.

Jennifer Lopez a depus această acţiune legală la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles prin care cere justiţiei americane să stopeze planurile lui Ojani Noa de a produce filmul intitulat "How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story", dar şi comercializare a "11 ore de înregistrări video ale cuplului ce nu au mai fost difuzate niciodată".

Presa americană susţine că aceste înregistrări video conţin "situaţii cu conţinut sexual explicit", filmate în luna de miere a cuplului Jennifer Lopez - Ojani Noa.

După ce Ojani Noa a încercat, în 2006, să publice o carte în care intenţiona să dezvăluie multe detalii despre căsătoria lui cu Jennifer Lopez, el s-a văzut nevoit să oprească acest proiect, printr-un ordin judecătoresc emis în 2007, care i-a interzis "să breveteze, să publice şi să distribuie (...) orice manuscris sau alt material scris care conţine detalii private şi intime despre Jennifer Lopez sau despre relaţia lui Ojani Noa cu Jennifer Lopez".
Regizorul filmului a replicat, susţinând că filmul "How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story" este "100% o parodie" şi că din acest motiv filmul nu intră sub incidenţa hotărârii judecătoreşti din 2007.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

rudr

Acum 13 ani

e buna rau
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus