Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Scoala 18 are sala de sport de 1 milion de euro

Primarul Iohannis este aşteptat la inaugurarea noii săli de sport.

Conducerea Şcolii Generale nr. 18 Sibiu va inaugura mâine, de la ora 11:00, cea mai nouă sală de sport din municipiu.

 O investiţie de peste 1 milion de euro, finanţare asigurată de Compania Naţională de Investiţii, terenul şi utilităţile fiind puse la dispoziţie de Primăria Sibiu. La ceremonie sunt invitaţi să participe primarul Klaus Iohannis, primarul municipiului Sibiu, reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean şi ai rectoratului Universităţii „Lucian Blaga“ Sibiu, profesori, părinţi, elevi, reprezentanţi mass-media.

Noua sală de sport se întinde pe o suprafaţă de circa 1.700 metri pătraţi. Este pregătită pentru a găzdui întreceri naţionale şi internaţionale, la mai multe discipline: volei, baschet, handbal, tenis de câmp. Dispune de 150 de locuri pe scaune în tribune.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Baban

Acum 12 ani

Ma bucur pentru scoala nr.18. Se mareste numarul copiilor doritori sa faca sport.
Raspunde

Sorin

Acum 12 ani

Noi , cei care avem copii vis a vis la scoala nr. 13 ii invidiem. Sa vedeti ce conditii au copiii aici , te apuca plansul ! E mai placut sa faci sport sub cerul liber decat in sala de sport de la subsolul scolii ! Pe cand o sala de sport si la scoala nr. 13 ?
Raspunde

cris

Acum 12 ani

se fac inscrieri la patinaj viteza ,copii cu varste cuprinse 7-14 ani... (initiere si performanta)relatii la telefon: 0745516587
Raspunde

Raluca

Acum 12 ani

Sunt de la scoala nr 18 si imi place foarte mult noua sala e foarte mare si frumoasa in 10 noiembrie i sa facurt inaugurarea e superba
Raspunde

anonim

Acum 12 ani

super tare sala dar din pacate nu putem spune la fel despre toate scolile din sibiu!!!!!!!............................sa speram ca se va face si la celelalte scoli la fel de frumos
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus