Miercuri,
23.06.2021
Parțial Noros
Acum
23°C

Iohannis: „Ne intereseaza si scolile de cartier”

Primarul Sibiului a fost primit cu aplauze la Şcoala nr 18, la inaugurarea sălii de sport de un milion de euro.


Şcoala nr. 18 din Sibiu a inaugurat în urmă cu câteva minute noua sală de sport, pentru care Compania Naţională de Investiţii a alocat un milion de euro. La eveniment au fost prezenţi, pe lângă directori de şcoli şi profesori de sport, şi Constantin Gorun, inspectorul şcolar general dar şi Johann Krech, primarul din Cisnădie.

Conducerea şcolii a ţinut să mulţumească în mod deosebit primarului Sibiului, Klaus Iohannis şi a rugat copiii şi elevii prezenţi să-l aplaude pe acesta.

„Este o mare bucurie pentru mine că am reuşit să finalizăm cu bine această investiţie. Este o sală de sport modernă care cred că va îmbunătăţi considerabil calitatea învăţământului în acest cartier. Cartier care a fost neglijat. Iată că ne interesează şi şcolile de cartier nu doar cele de pe centru”, a declarat Iohannis.

Noua sală de sport se întinde pe o suprafaţă de circa 1.700 metri pătraţi. Este pregătită pentru a găzdui întreceri naţionale şi internaţionale, la mai multe discipline: volei, baschet, handbal, tenis de câmp. Dispune de 150 de locuri pe scaune în tribune

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 11 ani

scoala de 1 mil de euro sa fim seriosi..da-ti-mi mie 4-500 de mii si fac una la fel..comisioanele cat au fost comisioanele?!
Raspunde

adi

Acum 11 ani

pentru.1 mai lasa vrajeala ca de viteji dupa razboi am mai vazut mai bine scrieti numele sa stie lumea din sibiu cine esti sau nu ai apucat si tu sa prinzi o lucrare de as nivel sau daca ai construit o asemenea sala cu bani care zici dai adresa si pune pozele la vedere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus