Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Johannis l-a primit pe Antonescu: Este foarte bine pozitionat in campanie

Primarul Klaus Johannis l-a părimit astăzi pe candidatul PNL la preşedinţia României, Crin Antonescu. Întâlnirea s-a desfăşurat la sediul primăriei şi a durat aproximativ 40 de minute. "Am discutat cu domnul Crin Antonescu despre situaţia politică actuală din România şi despre mersul campaniei electorale. Consider că domnul Crin Antonescu este foarte bine poziţionat în această campanie electorală", a spus Johannis la sfârşitul vizitei pe care i-a făcut-o liderul PNL.
Crin Antonescu s-a aflat în Sibiu în cadrul unei vizite particulare, neavând un program de campanie electorală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 306

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

hantatar

Acum 14 ani

Doi bufoni...ai cetatii...un trompetist si un tambalagiu
Raspunde

joe

Acum 14 ani

si care este pozitia, capra?
Raspunde

Toma Alimos

Acum 14 ani

foarte corect: crin nu are program de campanie ... nu ma mira prea tare, omul asta a "reusit" in 15 ani de parlament sa nu iasa in evidenta cu nimic, poate si unde este fruntas la chiul (locul doi in topul absentilor ...) de ce dreaq sufla Johannis in fundul limbricului , asta chiar ca nu pot sa-mi explic.
Raspunde

hmm

Acum 14 ani

tare mie teama sa nu iasa presedinte si porma sa chiuleasca de la Cotroceni.
Raspunde

lica

Acum 14 ani

tot ,,escu,, este ca si ,,manelistul,,!johanica lasa-i si nu te mai fa bufon tata.te blamezi tot mai tare pe zii ce trece.pacat!
Raspunde

octogon

Acum 14 ani

Domnul Antonescu este foarte bine positionat in sensul ca a reusit sa prosteasca o gramada de oameni cum ca domnia sa ar avea vreun program si vreo idee - alta decat "jos Basescu". Iar domnul primar este si el foarte bine pozitionat, in sensul ca inca mai exista oameni care isi imagineaza ca domnia sa este altceva decat presul domnului Antonescu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus