Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Caz rezolvat la Mohu

Cazul câinilor abandonaţi la o fermă din comuna Mohu a fost rezolvat de fundaţia Animal Life, cu sprijinul salonului de toaletaj canin Vi-Anne, de pe strada Hochmeister, în apropierea parcului Subarini. Situaţia câinilor a fost şi este în continuare critică. Caniche-ul negru, greu de 2 kilograme, ducea în spinare o blană ce cântărea nu mai puţin de 3 kilograme. Cel alb era plin de paraziţi iar ambii erau la zile distanţă de o moarte chinuitoare. Din fericire, câinii au fost depistaţi la timp, tunşi şi spălaţi timp de trei ore, iar acum sunt în grija unor părinţi temporari, urmând a fi oferiţi spre adopţie în momentul în care situaţia de sănătate le-o va permite.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Animal Life

Vizualizari: 267

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

petre

Acum 13 ani

Nici pe departe atata timp cat cainii vagabonzi aciuiati la nr. 15 (este vorba de o catea gri si un caine negru) au muscat si musca in continuare persoane (v. d-na Geacarel de la nr.314) problema nu poate fi rezolvata
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus