Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Johannis ii da sanse lui Antonescu. Si lui Geoana

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, consideră că liberalul Crin Antonescu este foarte bine poziţionat în cursa pentru prezidenţiale. La fel şi Mircea Geoană. Antonescu l-a vizitat pe Johannis în urmă cu două zile iar astăzi, Geoană va fi prezent la Sibiu iar la ora 16 se va întâlni cu primarul Sibiului pentru o discuţie privată, la sediul Primăriei. Primarul Sibiului a precizat însă că după întâlnirea cu Mircea Geoană nu va face o declaraţie de presă, la fel cum a făcut după vizita lui Antonescu. „Nu mi-am schimbat atitudinea faţă de Mircea Geoană, doar că programul meu este încărcat, la ora 16:30 mă întâlnesc cu Andrei Marga, pentru a discuta pe marginea cărţii pe care o lansează la Sibiu”, spune Johannis. Despre caracterul privat al întâlnirii, Johannis a precizat că „nu este o întâlnire ca între prieteni, unde bem o cafea. O întâlnire privată, în cazul unei persoane alese în funcţie, se face în interesul chestiunilor publice, dar fără accesul publicului”. Întrebat cu cine va vota, primarul Sibiului a ţinut să păstreze secretul. „Ca persoană privată sunt hotărât demult cu cine o să votez. Poate voi face, poate nu voi face public cu cine votez”, a mai spus Johannis. Primarul Sibiului a purtat la conferinţa de presă o cravată mov şi a menţionat că pe timpul campaniei electorale vestimentaţia este greu de ales. Dar a recunoscut că nu are cravate portocalii.
Preşedintele în exerciţiu, Traian Băsescu, se va afla în weekend la Sibiu, unde are programat un miting electoral de 10 mii de persoane. Deşi la numirea lui Lucian Croitoru Băsescu a declarat că îi va face o vizită primarului Johannis în cel mai scurt timp, administraţia prezidenţială nu a solicitat nicio întrevedere între cei doi, iar Johannis şi-a făcut un alt program pentru data de 15 noiembrie. „Dacă mi se va solicita o întâlnire privată, probabil va fi greu să o stabilim, pentru că sunt plecat din Sibiu. Am tot aşteptat, dar nimic. Nu mă simt nici ignorat, nici sfidat. Preşedintele face acum un turneu electoral prin ţară, nu unul prin care vrea să vadă ce se întâmplă prin ţară, care, de fapt, ar fi scopul întâlnirii noastre. Voi analiza cu maximă responsabilitate o asemenea cerere. Dacă va veni, vom discuta politică”, a spus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

10 comentarii

TZEAPA

Acum 14 ani

Sasule ai memoria scurta, turma nu mai voteaza la indicatiile tale pretioase. La parlamentare ai indemnat sibienii sa voteze cu PNL si... ciuciu, ca nu a tinut vrajeala! Si pentru ca ai memoria scurta, iti amintesc eu cum in ziua alegerilor ai spus la tv cu cine ai votat, cu Neagu, facand astfel campanie electorala interzisa de lege in ziua respectiva. Si Neagu a iesit NU!!!Asa se va intampla si acum, Antonescu va fi presedinte atunci cand vei fi si tu premier, adica niciodata!
Raspunde

GIGII

Acum 14 ani

Pedelistule iatil pe tov.bsescusi mergeti la valea oltului ca nu veti iesi la putere sa cam terminat cu voi lumea sa mai revenit a vazut de ce sunteti in stare tov.TZEAPA
Raspunde

nea nicu

Acum 14 ani

De cind a ajuns ce spune Johannis asa de important??? Hai sa fim seriosi. Este un primar ales al unui oras cu 160 de mii de locuitori.. probabil are in spate citeva zeci de mii de voturi. Asta NU este democratie si jurnalistica! Pentru ca BANDA din Parlament a hotarit sa-l numeasca Premier, acum tot ce spune aceste individ devine STIRE?!?!? Si ma rog de unde are el acces la informatii despre relansarea economiei romanesti??
Raspunde

Fagaduiala

Acum 14 ani

Dragii Sibieni folositi-va intelepciunea si nu votati cu aceasi oamenii.......Le-ati dat o sansa nu au facut nimic de atita timp. Fiti optimisti intr-o buna zi coruptia va dispare,trebuie doar sa votati pe cine trebuie ,nu va mai lasati amagitii de tot felul de mincinosi!!Chiar nu vedeti ce se imtimpla?Da-le Doamne romanilor mintea cea de pe urma!!!!Numai bine!!
Raspunde

dorel

Acum 14 ani

hai crin!
Raspunde

DE 2 ORI DOREL

Acum 14 ani

Crin nume tiganesc
Raspunde

lica

Acum 14 ani

stie johanica al nostru ce stie.si acum 5 ani a stiut ca sa terminat era iliesc.jos cu ,,escu,,!sibienii l-au facut presedinte sa scapam de iliescu tot sibienii i-ti vor da verde sprizarule!
Raspunde

xx

Acum 14 ani

este adevarat ca sasu e homalau ca nastase?
Raspunde

andra

Acum 14 ani

DE 2 ORI DOREL : ti-a luat mult timp sa reproduci acea propozitie?adevarul ca in ziua de azi asta conteaza..sa votam dupa nume.Cat despre Crin Antonescu cred ca e cel mai capabil sa aduca tara la normalitate.
Raspunde

ANDRA 84

Acum 14 ani

XX- Mai dar chiar trebuie sa fim ipocriti si sa ne batem joc de un om care a facut numai bine orasului Sibiu??????????? Nu merita asa ceva, hai sa fim seriosi. Sincera sa sfiu ma doare sufletul k o ales aceasta POZITIE, dar pentru asta nu-l urasc, nu vb urat de el, este un om de milioane care nmerita toata stima si tot respectul. Nu ajungeam unde suntem aici daca nu era el....Hai sa nu ne batem joc de cel care a facut foarte multe ptr noi sibienii, o sa ne fie bine, kiar daca va ajunge acolo...va veghe la asta. NU-L RIDIC IN SLAVI!!!! NU-L FAC DUMNEZEU!!!! E UN OM PANA LA URMA!! PE CARE TREBUIE SA-L RESPECTAM PTR TOT CEEA CE A FACUT!!!! HAI SA NU FIM ACEI PADUCHI CARE AJUNG IN VARFUL CAPULUI.... RESPECT MAI PRESUS DE TOATE....SA NE FIE MAI BINE, NOUA, NU CONTEAZA CINE NE CONDUCE........ VA RESPECT
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus