Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Basescu: Din respect pentru el, nu l-am desemnat premier pe Johannis

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminică, în timpul mitingului electoral din Piaţa Mare că primarul Klaus Johannis nu a ajuns premier pentru că în spatele său stătea grupul de la Grivco: Iliescu, Voiculescu şi Hrebenciuc, iar "naivul" Johannis a acceptat demersul. "Vreau să vă spun oamenii din spatele unei ticaloşii. Această ticăloşie de a stopa legislaţia promovată de Boc şi de a stopa referendumul. A fost o întâlnire la firma condusă de Felix motanul, la Grivco, acolo s-au adunat Ion Iliescu, Geoană, Hrebenciuc şi au stabilit să facă o farsă românilor, adică profitând de naivitatea lui Johannis să îl invite să fie premier, iar ei să tragă sforile din spate", a spus Baăescu. "Nu am nimic, dimpotrivă, am o apreciere deosebită pentru Johannis, dar nici măcar din respect pentru Johannis nu puteam să las să se întâmple un lucru împotriva democraţiei. Conform Constituţiei, cel care numeşte, cel care desemnează premierul este preşedintele ales al României, şi nu turnătorul Felix", a continuat Băsescu.
La începutul mitingului electoral al PD-L, Traian Băsescu a mulţumit Sibiului şi primarului Klaus Johannis pentru găzduirea  întrunirii electorale.
Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa Maria au efectuat, duminică seară, înainte de plecarea din Sibiu, o vizită privată de câteva minute la sediul Mitropoliei Ardealului, unde s-au întâlnit cu Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza. "Preşedintele împreună cu doamna Băsescu au venit într-o vizită privată. Preşedintele a ţinut neapărat să discute cu noi, pentru că a fost de atâtea ori aici`, a declarat pentru Agerpres Mitropolitul Ardealului. Acesta a precizat că toţi candidaţii la preşedinţie care au vizitat în acest an Sibiul au trecut pe la el, pentru a-i cere sfaturi sau a-i oferi ajutorul. Înainte cu câteva zile de întâlnirea cu Traian Băsescu, mitropolitul Ardealului l-a primit la Sibiu, în vizită, pe Mircea Geoană.
Băsescu s-a mai văzut la Sibiu cu autointitulatul rege al romilor Florin Cioabă, pe care l-a invitat alături de el, pe scenă, în timpul mitingului electoral. Cioabă este un susţinător mai vechi al lui Traian Băsescu. La mitingul de la Sibiu au participat Emil Boc, Monica Macovei, Theodor Stolojan, Elena, Ioana şi Maria Băsescu şi importanţi lideri PD-L din ţară.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Mirean

Acum 12 ani

In loc de preocupari duhovnicesti, IPS Laurentiu continua sa se afunde in mocirla, alaturi de Carabulea, Basescu, Oprean, Ariton si alti afaceristi de joasa speta. Biserica trebuie sa ramana SUS, iar slujitorii ei de la varf cat mai aproape de sfinti ! mai ales in campaniile electorale, candidatii nu au ce cauta la Mitropolie. Necazul este ca si IPS Mitropolit a trebuit sa-si finanteze urcarea pe scaun cu ajutorul acestor impostori.
Raspunde

Streza

Acum 12 ani

Popa Laurentiu Streza nu merita nici un scuipat,dar cum, vizita unui presedinte. O iuda in haine de popa.
Raspunde

ovidiu

Acum 12 ani

lui mirean: banuiesc, iata, ca printre "alti afaceristi de joasa speta" este si tacto, mai loaza... cine mata iti da tie dezlegare se te iei de oamenii astea, puslama ce esti? te dai telectual? ia mai mars in aia a........!
Raspunde

mania

Acum 12 ani

daca biserica ar fi prea sus n-am mai putea ajunge la ea.daca slujitorii bisericii ar fi prea aproape de sfinti n-ar putea sa ne dea o mina de ajutor in momentele grele ale vietii noastre.
Raspunde

gica

Acum 12 ani

BASE CINE DRACU TE MAI CREDE PE TINE?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus