Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Kovesi, cercetata de CSM pentru presiuni in cazul Hayssam

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, este cercetat, împreună cu şeful DIICOT, Codruţ Olaru, pentru presiuni în dosarul Hayssam şi pentru amânarea anchetei în dosarul privatizărilor strategice. Consiliul Superior al Magistraturii s-a autosesizat în urma declaraţiilor procurorului Angela Ciurea, care a susţinut că procurorul general ar fi intervenit în anumite anchete.
Angela Ciurea a spus că procurorul General Codruţa Kovesi i-a cerut "să o lase mai moale" cu dosarul privatizărilor. "După obţinerea autorizaţiei de interceptare în primă fază am fost chemată la cabinetul Procurorului general şi mi s-a reproşat că ar fi trebuit să informez în prealabil despre aceste demers pe care am fi vrut să îl facem, cu a cui permisiune am cerut să facem interceptarea fără să se dea nume, se referea la toate cele 16 persoane din dosar", a declarat Angela Ciurea care nu a putut preciza dacă în biroul procurorului general se mai afla şi şeful DIICOT, potrivit realitatea.net.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus