Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Clasa a XI-a face campanie anti-tutun

De Ziua Naţională Fără Tutun, care este mâine, 20 noiembrie, clasa a XI-a A a Colegiului Naţional "Octavian Goga" face o campanie printre colegii lor, pentru a-i informa asupra pericolelor la care se supun fumătorii. Campania se va desfăşura în două etape: între orele 10 şi 13 în cadrul Colegiului – elevii clasei a XIa A îşi vor informa toţi colegii cu privire la riscurile fumatului, le vor împarţii fluturaşi cu mesajul campaniei, vor expune afisul campaniei iar între orele 13 şi 15 alături de membrii echipei Panalim şi diriginta lor, Ramona Vişan, vor ieşi în Piaţa Mare, pe Bulevardul Balcescu şi pe Bulevardul Victoriei pentru a împarţii fluturaşi şi a sta de vorba cu toţi sibienii care doresc sa se alăture luptei împotriva fumatului.
Elevii sunt sprijiniţi în demersul lor de societatea Panalim, în calitatea lor de unic producator ecologic de produse de panificaţie din judeţ acreditat pe întreg lanţul de producţie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus