Marţi,
30.11.2021
Innorat
Acum
2°C

La Urbana s-a respectat algoritmul. PD-L a ramas pe dinafara

Adunarea Generală a Acţionarilor a societăţii Urbana, întrunită după şedinţa Consiliului Local, a decis înlocuirea a doi membri din consiliul de administraţie al societăţii - pe Ioan Sasu (PSD) şi pe Helmut Lerner (FDGR). Primul a devenit, între timp, consilier judeţean, iar cel de-al doilea a fost numit în Consiliul Local, ambele calităţi fiind incompatibile. În locul lui Helmut Lerner a fost propusă Gertrud Krech, fost consilier local. Directorul Urbana, Cristian Bucura, s-a grăbit să supună la vot propunerea, spre nemulţumirea reprezentanţilor PD-L. "Cred că era de datoria dumneavoastră să întrebaţi dacă mai sunt şi alte propuneri", l-a întrerupt consilierul PD-L, Livia Sava, pe Bucura. Acesta, cerându-şi scuze, a cerut alte propuneri. Care nu au mai venit, iar Gertrud Krech a fost consfiinţită pentru un loc în CA al Urbana. În locul lui Ioan Sasu, social-democraţii l-au propus pe Mihai Marin, tot membru PSD. Fără nicio altă propunere, Marin a devenit şi el membru al Consiliului de Administraţie al Urbana.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Alecu

Acum 12 ani

porci de oameni consilierii locali. Fara munca sub comanda porcului sef iohANNUS adauga la veniturile lunare de 3400 suma de 500 ron . La mai mare gunoaie!
Raspunde

gaozarul

Acum 12 ani

pe popo ala care-i director nu-l schimba?
Raspunde

x

Acum 12 ani

te referi la popo ala de la tursib? ala ar merita
Raspunde

Y

Acum 12 ani

Madam Sava,este peste tot,abia astept debarcarea PDL.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus