Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-5°C

PDL a solicitat presei sa paraseasca sediul partidului

Liderul PDL, Ion Ariton, a solicitat în urmă cu câteva minute ca reprezentanţii presei să părăsească sediul partidului.

Turnul Sfatului era singurul reprezentant al presei sibiene la momentul respectiv care avea un reporter trimis la sediul Partidului Democrat Liberal.

Cu câteva minute înainte de ora 18:00 Ion Ariton a revenit la sediul partidului de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. La vederea reprezentantului Turnul Sfatului acesta a spus :"puteti considera că din acest moment misiunea dumnevoastră s-a încheiat. Vă mulţumesc pentru colaborare. Au fost ceva discuţii legate de alţi colegi din presă şi nu vreau să avem o problemă. La revedere!".

Ion Ariton a mai menţionat că liderii PDL vor face declaraţie de presă duă ora 21:00, la afişarea primelor exit-poll-uri. Partidul Democrat Liberal este singurul partid care până la această oră şi-a manifestat dorinţa ca presa să părăsească sediul de partid.

La momentul respectiv în sediul PDL se mai găseau doar Constantin Şovăială, vicepreşedintle Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, consiler judeţean şi alţi trei angajaţi.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

hi,hi

Acum 12 ani

voi sunteti presa? interesant, nu am stiut!
Raspunde

gogu

Acum 12 ani

Au facut bine aia ca v-au dat afara, ca si asa nu scrieti nimica despre rezultatul alegerilor la nivel local. Cica presa...Vax!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus