Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Hilton Sibiu, cea mai buna dezvoltare hoteliera a anului

Hotelul Hilton Sibiu a primit premiul pentru cea mai bună dezvoltare hotelieră a anului din România, în cadrul ceremoniei HTB Gala Awards, organizată de Trend Hospitality Consulting & Management în parteneriat cu INTEHL a Institute of Innovation and Entrepreneurship of Ecole hoteliere de Lausanne, la Bucureşti. La eveniment, care a avut loc în 18 noiembrie, la hotelul Radisson Blu, au fost prezenţi experţi de cel mai înalt nivel din domeniu, reprezentanţi ai Școlii Hoteliere de la Lausanne, cei mai importanţi membri ai managementului companiilor internaţionale hoteliere şi de consultanţă de renume, precum Wyndham Hotel Group Inc., Hyatt International, Marriott International Inc., Hilton Worldwide Intercontinental Hotels Group, HVS, Cushman & Wakefield Hospitality. Evenimentul a mai reunit investitori privaţi şi instituţionali, reprezentanţi ai sistemului bancar corporatist, proprietari de hoteluri, operatori, arhitecţi specializaţi şi alţi actori din acest domeniu. Cei prezenţi au conculzionat, printre altele, că România este încă o piaţă cu potenţial de creştere pentru industria ospitalităţii, mai ales prin dezvoltarea acesteia în afară capitalei. După scăderea masivă a numărului de sosiri şi de înnoptări la sfârşitul anului 2008 şi pe parcursul lui 2009 cererea pe piaţă hotelieră românească este aşteaptată să crească în anul ce urmează, potrivit investirorilor prezenţi la evenimentul din Bucureşti. Aceştia au arătat că se vor îndrepta către piaţa de 3 şi 4 stele, insuficient acoperită în acest moment. În cadrul ceremoniei HTB Gala Awards deschisă de Ion Ţiriac, Trend Hospitality a mai acordat următoarele premii de excelenţă: premiul pentru hotelierul anului, lui Friedrich Niemann, director general Athenée Palace Hilton Bucureşti, premiul pentru întreaga activitate, lui Radu Enache, presedine al grupului hotelier Continental, premiul pentru cel mai bun restaurant al anului, unităţii Caru` cu bere, precum şi premiul pentru lansarea anului, Hotelului Vega, Mamaia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus