Miercuri,
04.08.2021
Ploi Scurte
Acum
20°C

Neamtu a castigat alegerile la Medias din prima

Candidatul PD-L, viceprimarul Teodor Neamţu a câştigat din primul tur, cu scorul de 68, 27 la sută, postul de primar al municipiului Mediaş, conform preşedintelui Biroului Electoral Municipal (BEM), judecătorul Gabriel Oltean, citat de Agerpres. Cotat cu şansa a doua, consilierul PSD, Fănel Mendea a pierdut alegerile pentru postul de primar al Mediaşului, clasându-se pe locul secund, cu 33,38 la sută din voturile exprimate. Pentru alegerea primarului municipiului au votat 49,52 la sută din medieşeni, ceea ce reprezintă 25.472 de alegători din totalul de 51.441, înscrişi pe listele permanente. La Mediaş, pentru alegerea primarului nu s-a înregistrat niciun incident şi nicio contestaţie, conform preşedintelui BEM. În competiţia pentru funcţia de edil al oraşului s-au înscris şase candidaţi: viceprimarul PD-L, Teodor Neamţu, consilierul municipal liberal, George Stelian Petrescu, consilierul municipal PSD, Fănel Mendea, Ioan Krizbai (PNG-CD), Ioan Sărăşan (PRM) şi candidatul independent Dănuţ Traian Osvath. Postul de primar al municipiului Mediaş a rămas vacant la finalul lunii septembrie, după ce primarul Daniel Thellman a decedat, în urma unei boli de care suferea de mai mult timp.
„În primul rând, trebuie să facem bugetul. Aşteptăm bugetul naţional dar cred că va fi comparabil cu cel de anul trecut. Ulterior, urmează să ne decidem pe ce anume vom insista. Prioritare vor fi investiţiile, în special în drumuri. Le-am promis medieşenilor că în 2012 nu va mai exista în Mediaş nicio stradă nemodernizată şi vreau să mă ţin de promisiune, pentru că am un mandat scurt, de doi ani şi jumătate. Sibiul are gradul de îndatorare în jur de 20%, la Mediaş e 0. Pe om nu îl interesează să aibe strada reparată în 2018 ci acum”, spune noul primar al Mediaşului, Teodor Neamţu.

Comentarii

2 comentarii

Florin

Acum 11 ani

De ca mai tineti pe site publiciatatea electorsl cu Fanel Mendea (PSD), CANDIDATUL PRIMARIEI, din Medias, daca Nemtu (PD-L), a castigat din primul tur ???
Raspunde

PRMARUL ALES

Acum 11 ani

FACETI DRUMURILE SI DUPA ACEIA BAGATI CONDUCTELE DE APA SI CANAL A LUI BUCSA .ASTA DA PRIMAR ......
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus