Marţi,
07.02.2023
Innorat
Acum
-13°C

W:O:A Metal Battle Romania 2010 la Sibiu

Asociaţia Rockin Transilvania prezintă a doua ediţie a concursului W O A  Metal Battle, concursul în urma căruia trupa câştigătoare din România poate participa la finala organizata în cadrul celebrului festival Wacken Open Air din Germania.

Din 2004, de când se desfăşoară anual, W:O:A Metal Battle a devenit între timp un mare concurs internaţional de talente pentru tinere trupe ale genului. Trupe câştigătoare din Germania, Israel, Brazilia, precum şi actuala „campioană”, “Crysis“ sunt dovezi ale caracterului internaţional ale acestui concurs şi a faptului că în întreaga lume există nenumărate trupe, tinere şi foarte talentate, care merită să fie descoperite.

Trupele câştigătoare la acest concurs pot să se bucure de diverse premii din partea partenerilor concursului, precum Artist Price Endorsement Deals. Trupele care câştigă marea finală internaţională a concursului se bucură de premiul principal constând într-un contract cu casa de discuri Wacken Records.

În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 25 de ţări diferite. În plus, se poartă discuţii pentru intrarea SUA şi Canada în rândul ţărilor participante. Noi ţări participante în anul 2010 sunt Danemarca, Cehia, Portugalia şi Marea Britanie.

Următoarea finală internaţională va avea loc în perioada 05.–07.08.2010, în cadrul marelui festival Wacken Open Air 2010, pe scena W.E.T. Stage. Condiţiile de participare, precum şi informaţii diverse despre ţările participante, formaţii câştigătoare etc. pot fi găsite pe internet, la adresa www.metal-battle.com

CONDIŢII DE PARTICIPARE în 2010 – pot participa trupele din România care:

- nu au contract în derulare cu vreun label (casă de discuri) şi nici nu sunt pe cale să încheie un astfel de contract;
- sunt în măsură să concureze susţinând un recital live cu durata de 30 de minute;
- nu au câştigat vreo semifinală regională sau naţională în 2010 (mai precis, se pot înscrie din nou toate formaţiile care au participat la preselecţia din 2009, cu excepţia câştigătorului finalei naţionale);
- înscrierea la concurs se face începând din acest an numai online, prin trimiterea formularului de înscriere completat corespunzător prin e-mail, la adresa sibiurock-metalbattle@yahoo.de Cererea de înscriere va cuprinde în mod obligatoriu adresa paginii voastre oficiale de internet (poate fi şi MySpace, de exemplu), care să conţină neapărat biografia trupei, câteva fotografii şi cel puţin trei piese (audio) compuse şi interpretate de voi.

Începând din acest an W:O:A Metal Battle acceptă şi înscrieri online prin intermediul Sonicbids, la adresa: http://www.sonicbids.com/Opportunity/OpportunityView.aspx?c=5305

Cei care doresc să se înscrie în concurs prin intermediul Sonicbids, nu mai trebuie să aibă site care să cuprindă informaţiile şi piesele necesare pentru concurs, toate acestea putând fi grupate într-un amplu dosar electronic de presă în cadrul contului creat pe Sonicbids.

Ultima zi de înscriere este vineri, 8 ianuarie 2010.

Formularul de înscriere şi informaţii suplimentare se găsesc pe pagina de internet a concursului, http://www.metal-battle.com/metal-battle/romania/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus