Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Deplasare la Craiova

Voleibalistele echipei CSM-CSŞ Terezianum Sibiu se vor deplasa mâine la Craiova pentru meciul cu SCMU. Meciul contează pentru etapa a X-a a Campiontului Naţional de Volei Feminin şi va avea loc de la ora 16:30, la Sala Sporturilor "Ion Constantinescu", din Craiova. Partida este una de care pe care, ambele echipe fiind la egalitate, cu 11 puncte în clasament. "Craiova este o echipă bună, lotul ei este schimbat comparativ cu anul trecut. Poate pune probleme serioase. Noi mergem să jucăm, nu putem emite alte pretenţii deocamdată", a declarat Paul Bogdan, antrenorul echipei de volei. Echipa care va face deplasarea la Craiova este formată din Niculcea Andreea, Constantinescu Raluca, Scheau Ana-Maria, Canea Ionela, Antonie Daria, Stanca Denisa, Dancu Lorena, Barac Adina, Buta Olivia, Moga Denisa, Titonea Nicoleta şi Dancu Gabriela.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus